Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 5 nov 2018
Leestijd: 3 minuten

Dit is waar je de looks van supermodel Hailey Baldwin voor een prikkie koopt

Online shoppen voelt soms als een onmogelijke taak omdat er zoveel keuze is. Wij maken het onszelf iets makkelijker door zo nu en dan inspiratie op te doen via de Instagram-accounts van onze favoriete celebs. Het wordt ons nu nóg makkelijker gemaakt om er zoals onze favoriete beroemdheden uit te zien, want via The Next Closet koop je gewoon hun looks.

De outfits van celebs

Het najaar is hartstikke bezig en dat betekent (naast de kou) dat we volop onze wintergarderobe aan het inslaan zijn. Maar wat we allemaal nou willen hebben, weten we eigenlijk niet echt. Tegenwoordig is er zoveel keuze en lijken de modetrends steeds sneller te veranderen. Waar begin je met zoeken?

Dus, om zeker te weten dat we er goed uitzien, halen we zo nu en dan inspiratie uit de prachtige outfits van beroemdheden. Maar ja, vaak kosten die designeroutfits ongeveer net zoveel als ons hele jaarsalaris (als we geluk hebben) dus dan houdt het al snel op. Of toch niet? Op The Next Closet kun je namelijk alle tweedehands designeroutfits van jouw favoriete celebs inslaan voor een veel leuker prijsje.

De look van Hailey Baldwin

Naast dat dat natuurlijk fantastisch is voor onze aardbol, is het ook goed nieuws voor jou. Hier schaf je namelijk de outfits van onder andere de vrouw van Justin Bieber, Hailey Baldwin, aan. Waarom je dat wil? Dat hoeven we je uiteraard niet uit te leggen.

Hailey Baldwin shop the look

Het supermodel Hailey Baldwin is misschien wel een van de knapste vrouwen ter wereld en ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. De 21-jarige tv-persoonlijkheid heeft een super toffe streetstyle en haar looks zien er altijd heel casual, maar wel sick uit. We snappen wel dat Justin daar een ring om heeft gedaan.

Om eruit te zien als Hailey hoef je echt geen rib te verkopen. Zo koop je haar toffe spijkerjasje al tweedehands voor maar €31. Voor zo’n prijsje hoef je het natuurlijk niet te laten. Maak de denim look af met de jeans van Hailey voor een veel leukere prijs dan wanneer je het nieuw koopt.

Dat is natuurlijk nog niet de hele outfit van het model. Maak het af met deze Ralph Lauren schoenen en de subtiele zilveren kettingen en ta-daa. Looking like a million bucks. Het hoeft allemaal niet zo belachelijk duur te zijn om eruit te zien als een Hollywoodster.

The Next Closet

Dat is natuurlijk iets waar we meer over willen weten. The Next Closet is een soort marktplaats, maar dan voor iets waar we heel blij van worden: tweedehands designerkleding. Het is namelijk helemaal niet nodig om constant nieuwe kleding te kopen bij grote retailers zoals ZARA en zéker niet als je houdt van wat apartere items.

Dit scheelt je in ieder geval een hoop speurwerk in de stad op zaterdagmiddag. Kun je die tijd weer lekker gebruiken om je outfit te showen op het terras. Of natuurlijk om zelf tweedehands designerkleding te verkopen. Dan kun je je hier gratis aanmelden.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Hailey Baldwin staat op de cover van Vogue met een ring waar je bang van wordt

Reageer op artikel:
Dit is waar je de looks van supermodel Hailey Baldwin voor een prikkie koopt
Sluiten