Fashion 27 nov 2018 Tessa Ponjee

Dit is waar je de looks van zangeres Miley Cyrus voor een prikkie koopt

Online shoppen voelt soms als een onmogelijke taak omdat er zoveel keuze is. Wij maken het onszelf iets makkelijker door zo nu en dan inspiratie op te doen via de Instagram-accounts van onze favoriete celebs. Het wordt ons nu nóg makkelijker gemaakt om er zoals onze favoriete beroemdheden uit te zien, want via The Next Closet koop je gewoon hun looks.

De outfits van celebs

Het najaar is een feit en dat betekent (naast de kou) dat we volop onze wintergarderobe aan het inslaan zijn. Maar wat we allemaal nou willen hebben, weten we eigenlijk niet echt. Tegenwoordig is er zoveel keuze en lijken de modetrends steeds sneller te veranderen. Waar begin je met zoeken?

Dus, om zeker te weten dat we er goed uitzien, halen we zo nu en dan inspiratie uit de prachtige outfits van beroemdheden. Maar ja, vaak kosten die designeroutfits ongeveer net zoveel als ons hele jaarsalaris (als we geluk hebben) dus dan houdt het al snel op. Of toch niet? Op The Next Closet kun je namelijk alle tweedehands designeroutfits van jouw favoriete celebs inslaan voor een veel fijnere prijs.

De look van Miley Cyrus

Naast dat dat natuurlijk fantastisch is voor onze aardbol, is het ook goed nieuws voor jou. Hier schaf je namelijk de outfits van onder andere zangeres, actrice en alleskunner Miley Cyrus aan. Waarom je dat wil? Dat hoeven we je uiteraard niet uit te leggen.

Miley Cyrus shop the look

Zangeres en actrice Miley Cyrus heeft aardig wat verschillende fases achter de rug wanneer het aankomt op haar kledingstijl. Tegenwoordig zien we haar in haar vrije tijd voornamelijk in casual outfits. Comfy, maar wel stijlvol.

Om deze relaxte look van Miley ook te rocken, hoef je echt geen bakken met geld neer te leggen. Zo koop je de losse blazer van Marc Cain voor maar €90. De simpele, maar leuke top die Miley onder de blazer draagt koop je hier ook gewoon voor een prikkie.

Maak de look af met de relaxte, zwarte shorts die de zangeres draagt. Dit simpele item kan je het hele jaar door rocken, door in de winter een panty eronder te knallen en in de zomer natuurlijk gewoon met blote benen. De Balenciaga sneakers die ze onder de shorts draagt, zijn hier ook te koop voor maar €81 euro. Kijk, van die prijsjes worden we blij.

The Next Closet

Dat is natuurlijk iets waar we meer over willen weten. The Next Closet is een soort marktplaats, maar dan voor iets waar we heel blij van worden: tweedehands designerkleding. Het is namelijk helemaal niet nodig om constant nieuwe kleding te kopen bij grote retailers zoals ZARA en zéker niet als je houdt van wat apartere items.

Dit scheelt je in ieder geval een hoop speurwerk in de stad op zaterdagmiddag. Kun je die tijd weer lekker gebruiken om je outfit te showen op het terras. Of natuurlijk om zelf tweedehands designerkleding te verkopen. Dan kun je je hier gratis aanmelden.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Miley Cyrus speelt waarschijnlijk in een aflevering van ‘Black Mirror’

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
Dit is waar je de looks van zangeres Miley Cyrus voor een prikkie koopt
Sluiten