Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 29 okt 2018

Dit is waar je de looks van supermodel Romee Strijd voordeliger koopt

Het is soms best lastig om te kiezen wanneer je online shopt want er is zóveel keuze. Daarom doen we altijd een beetje inspiratie op via de Instagram-accounts van celebs. Het wordt ons nu nóg makkelijker gemaakt om er zoals onze favoriete beroemdheden uit te zien, want via The Next Closet koop je gewoon hun looks.

De outfits van celebs

De omslag van zomer naar herfst is officieel geweest en dat betekent (naast de kou) dat we weer een nieuwe garderobe mogen aanschaffen. Maar wat we precies in onze garderobe willen hebben, weten we nog niet. Tegenwoordig is er zoveel keuze en lijken de modetrends steeds sneller te veranderen. Waar begin je met zoeken?

Dus, om zeker te weten dat we er goed uitzien, halen we zo nu en dan inspiratie uit de prachtige outfits van beroemdheden. Maar ja, vaak kosten die designeroutfits ongeveer net zoveel als ons hele jaarsalaris (als we geluk hebben) dus dan houdt het al snel op. Of toch niet? Op The Next Closet kun je namelijk alle tweedehands designeroutfits van jouw favoriete celebs inslaan voor een veel leuker prijsje.

De look van Romee Strijd

Naast dat dat natuurlijk fantastisch is voor onze aardbol, is het ook goed nieuws voor jou. Hier schaf je namelijk de outfits van onder andere Nederlands Victoria’s Secret model, Romee Strijd, aan. Waarom je dat wil? Dat hoeven we je uiteraard niet uit te leggen.

Romee strijd shop the look

We vinden het natuurlijk super tof dat Romee ons kikkerlandje vertegenwoordigt in de Verenigde Staten. Ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, dus we zouden het niet erg vinden om er zoals haar uit te zien. Daarom koop je op de website haar complete look.

Je begint natuurlijk bij de Balmain jas. Ja oké, je moet er misschien even voor sparen, maar zo’n jas als deze gaat natuurlijk een heel leven mee. Daarnaast is ‘ie al een heel stuk goedkoper dan wanneer je het item in de winkel zou kopen. De jeans van Romee Strijd zijn daarentegen nóg leuker geprijsd.

Maak de look van het supermodel af met de mooie zwarte top en natuurlijk de statement Gucci pumps. There you have it, je ziet er exact hetzelfde uit als het Victoria’s Secret model, maar voor een veel fijnere prijs.

The Next Closet

Dat is natuurlijk iets waar we meer over willen weten. The Next Closet is een soort marktplaats, maar dan voor iets waar we heel blij van worden: tweedehands designerkleding. Het is namelijk helemaal niet nodig om constant nieuwe kleding te kopen bij grote retailers zoals ZARA en zéker niet als je houdt van wat apartere items.

Dit scheelt je in ieder geval een hoop speurwerk in de stad op zaterdagmiddag. Kun je die tijd weer lekker gebruiken om je outfit te showen op het terras. Of natuurlijk om zelf tweedehands designerkleding te verkopen. Dan kun je je hier gratis aanmelden.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Alles wat je wil weten over de Victoria’s Secret show 2018

Reageer op artikel:
Dit is waar je de looks van supermodel Romee Strijd voordeliger koopt
Sluiten