Renée
Renée Love & Life 22 jun 2018

5 manieren om binnen no time over je ex heen te komen

Of het nu twee prachtige weken waren of twee mooie jaren, een relatiebreuk is gewoon freaking lastig. Je hart breekt in duizend stukjes en je vraagt jezelf of je hier ooit overheen komt. Ja, vrouw. Dat gaat je lukken. Dankzij deze vijf tips vergeet je je ex binnen no time. Of althans, dat probeer je.

Over je ex heen komen

Je kunt iemand pas echt over je ex heen komen als je hem/haar compleet hebt losgelaten. De aanpak is soms wreed, maar de volgende tips helpen je. Echt.

1. Praat niet meer met je ex

Klinkt logisch, maar eigenlijk houdt 99% zich hier waarschijnlijk nooit aan. Ja, loslaten is moeilijk. Maar wil je over je ex heen komen? Dan is niet meer met elkaar praten de eerste belangrijke stap om te zetten. Je kan het.

2. Check zijn/haar social media niet

Van nature ben je enorm nieuwsgierig hoe het nu met je voormalige vlam gaat. Is hij/zij gelukkig met iemand anders? Of nog beter: gaat het beter met jou dan met die oude vlam? Hier moet je de grens trekken. Om erover heen te komen moet je stoppen met social media stalkings en je focussen op andere dingen.

3. Ga op vakantie

Nu is met een ander naar bed gaan niet altijd de juiste oplossing, maar een vakantie boeken wél. Misschien is het beter als je een tijdje vrijgezel bent, maar het helpt wel als je nieuwe contacten opdoet. En waar doe je dat beter dan in het buitenland met de zon op je huid? Precies.

Als het lukt om even vrij te nemen: ga er dan even tussenuit. Ga je geen spijt van krijgen.

4. Eén woord: Tinder

Tinder is niet per se voor iedereen aan te raden, maar hé. Het is compleet oké om Tinder te installeren op je telefoon zodat je ongegeneerd vlees kunt keuren. Het is inmiddels al even geleden dat je dat kon doen. Als dit je helpt om je ex te vergeten, waarom niet?

5. Leer om alleen te zijn

Een van de moeilijke dingen aan een break-up is dat je weer alleen bent. In het weekend ben je niet meer bij elkaar en heb je ineens zeeën van tijd. Je krijgt niet meer die heerlijke knuffels. En seks? Dat doe je vanaf nu niet meer met hem/haar. Tenminste, dat is het streven.

Het is dus heel belangrijk dat je leert om weer alleen te zijn. Want laten we wel wezen: je hebt geen partner nodig om gelukkig te zijn. Bovendien is er niks mis met een potje retail therapy, dus trek vooral je pinpas als dat je beter laat voelen.

Zet ‘m op, je kan het!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 manieren om binnen no time over je ex heen te komen
Sluiten