Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 24 oktober 2018

Wat het over jou kan zeggen als je je vakantie tot in de puntjes voorbereidt

Pleisters, check. Muggenspray, check. Haarelastiekjes, check. Droogshampoo, check. Jij gaat pas met een gerust hart op vakantie als je een complete checklist hebt afgestreept. Het gaat jou namelijk niet gebeuren dat je je op het vliegveld ineens bedenkt dat je je paspoort bent vergeten.

Op vakantie met jou weet je dat het goedkomt

Als je vrienden met jou op pad zijn weten ze dat het wel goedkomt. Dat is omdat je op zo ongeveer iedere situatie voorbereid bent. Je laat niets aan het toeval over. Heb je er dan ook weleens over nagedacht dat er ook andere mensen zijn die zich ook druk maken om jouw vakantie? Niet alleen de reisleider met wie je een rondleiding hebt geboekt zorgt er voor dat alles vlekkeloos gaat. Al voordat je op de plaats van bestemming bent, zorgen luchtverkeersleiders er namelijk voor dat jouw vakantie soepel begint.

luchtverkeersleider

Naast jouw vlucht zijn er nog honderden andere vluchten die landen, opstijgen en langs elkaar vliegen. Als luchtverkeersleider is het daarom belangrijk te kunnen schakelen en initiatief te durven nemen. Gaat iets niet volgens verwachting? Dat is vervelend, maar nog geen ramp. Als luchtverkeersleider zorg je dan zo snel mogelijk voor een oplossing. Je bereidt je voor, maar soms gaan dingen gewoon anders dan gepland. Hierop anticipeer je en je komt met alternatieven. Herken jij jezelf in deze skills? Misschien is een baan als luchtverkeersleider dan wel iets voor jou. Je vindt hier meer informatie over de functie.


In samenwerking met Luchtverkeersleiding Nederland

Reageer op artikel:
Wat het over jou kan zeggen als je je vakantie tot in de puntjes voorbereidt
Sluiten