Bente De Bruin
Bente De Bruin Love & Life 21 jan 2018

6 redenen waarom overdag drinken eigenlijk best wel leuk is

1. Je hebt de volgende dag geen enorme kater.
Uitgaan tot diep in de nacht is leuk, maar de volgende dag is dat een stuk minder. Je hebt een kater, je hebt nergens zin in en eet de slechtste hangover foods. Overdag drinken voorkomt dit hele probleem, want je wordt diezelfde dag weer nuchter. Ook komt de kater minder hard aan en dat is natuurlijk helemaal fijn.

2. Je kunt ook buiten drinken.
Als je ‘s avonds naar de club of kroeg gaat, ben je altijd binnen. Daar is het vaak warm en muf, terwijl je overdag heerlijk buiten kunt chillen. Met een wijntje in het park, of lekker op het terras: your call! Let wel even op of het legaal is om op jouw uitgekozen plek alcohol te nuttigen.

3. Het is goedkoper.
Na een nacht drinken ben je vaak meer geld kwijt als je van plan was uit te geven. In plaats daarvan kun je in de supermarkt wat te drinken halen of je maakt gebruik van de speciale aanbiedingen die overdag gelden in de kroeg. Hello happy hour!

4. Je hoeft je niet speciaal op te doffen.
Laat je strakke jurkje en hoge hakken maar thuis. Als je overdag ergens afspreekt, voldoet een casual outfit ook.

5. Je kunt een gesprek met elkaar voeren (en elkaar ook echt verstaan).
‘s Avonds heb je vaak een enorme herrie. In restaurants, bars en kroegen kun je elkaar slecht verstaan, waardoor je al gauw tegen elkaar aan het schreeuwen bent. Overdag heb je minder last van harde muziek en luidruchtige mensen. Als je echt iets met elkaar te bespreken hebt, kun je dat dus het beste overdag doen. Natuurlijk wel onder het genot van een goed glas wijn.

6. Je hoeft niets te plannen.
Alles is gewoon nog open! Je hoeft niet van te voren te bedenken waar je heen gaat. Het is nergens te druk, je hoeft niet te rennen voor de laatste bus en je mag overal naar binnen. En vermaak je je op de ene plek niet, kies je voor een andere plek waar je het wel naar je zin hebt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
6 redenen waarom overdag drinken eigenlijk best wel leuk is
Sluiten