Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 10 oktober 2018

Deze overknee laarzen heb je nodig om dit najaar te overleven

Het wordt steeds frisser en dat betekent dat die laagjes weer aangetrokken mogen worden. Een van de items die dit najaar niet in je garderobe mag ontbreken zijn een paar mooie over-the-knee boots. Deze exemplaartjes wil je meteen hebben.

Overknee laarzen

Even serieus? Is er iets vervelender dan op je fiets de kou en regen trotseren met blote enkels omdat je per se die leuke sneakers aan wilde trekken, maar het veel te koud is? Huilend op de fiets naar Drake luisteren omdat je enkels langzaam maar zeker paars worden en dat óók nog eens niet bij je oranje broek past? Precies. Slaat nergens op.

Daarom zijn we blij met de nieuwste modetrend van dit najaar, namelijk knielaarzen. Hoe hoger, hoe beter (en hoe warmer). Barbaarse fietstochten in de ochtend zijn verleden tijd en het maakt niet uit wat je draagt, statement laarzen maken je outfit af.

Als je bang bent dat je eruit ziet alsof je net je dienst hebt gemist in de red light district wanneer je het hogerop zoekt met overknee laarzen, dan heb je het mis. Mooie over-the-knee laarzen zijn bijna altijd super classy. Helaas is het vaak wel een investering omdat je met deze schoenen wel voor goede kwaliteit wil gaan, maar het is de investering meer dan waard.

De mooiste overknee laarzen

Overknee laarzen zijn het mooiste wanneer je een mooie rok of jurk erboven draagt. Ga voor exemplaren in de kleurtrends zoals donkerrood of donkergroen, of kies voor een meer standaard kleurtje.

Heb je een hekel aan broeken (same)? Die kun je gewoon in de prullenbak mikken. Celebs zoals Ariana Grande zijn namelijk helemaal fan van een grote oversized sweater dragen met daaronder mooie overknee laarzen. Wees zoals Ariana. Dit zijn onze favorieten.

Mango €159,99

overknee laarzen

ZARA €119

overknee laarzen

ASOS €53,39

overknee laarzen

& Other Stories €229

overknee laarzen

River Island €42

overknee laarzen

H&M €79,99

overknee laarzen

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Corduroy is officieel helemaal terug en dit zijn dé items die je wil hebben

Reageer op artikel:
Deze overknee laarzen heb je nodig om dit najaar te overleven
Sluiten