Wie durft? Je kan nu overnachten in een oude, bezeten gevangenis in Groot-Britannië

Thrill seekers opgelet want we hebben de nieuwe bestemming voor jouw volgende weekendje weg gevonden. In Engeland kan je namelijk overnachten in een voormalig gevangenis. Alsof dat niet al leip genoeg is, zou de gevangenis ook nog eens enorm bezeten zijn. Fun times.

Oude gevangenis in Groot-Britannië

Ben je een enorme horrorfan en wil je binnenkort een weekendje weg? Dan moeten jij en je vrienden misschien naar Shepton Mallet in Groot-Britannië gaan. Hier staat namelijk een oude gevangenis waar je nu een nachtje kan “slapen”.

Vroeger werden onder andere criminelen Ronnie en Reggie Kray gevangen gehouden in de Shepton Mallet gevangenis. De beruchte Kray broertjes waren Engels gangsters die de belangrijkste daders waren van de georganiseerde misdaad in de East End van Londen in de jaren ’50. De tweeling was betrokken bij gewapende overvallen, moorden, aanvallen, brandstichting en meer. Met andere woorden: het waren geen lieverdjes.

Overnachten in een oude gevangenis

Mocht je willen weten hoe het leven was van criminelen zoals deze, dan is dit de ideale sleepover voor jou. De gevangenis werd zes jaar geleden gesloten en wordt nu geopend voor het publiek. Mocht je dus een nachtje willen leven als een gevangene kan je slapen in een van de meest bezeten gevangenissen uit Groot-Britannië.

Bezoekers slapen in een echte cel en zullen midden in de nacht op geesten gaan jagen. De ghost hunting tour wordt georganiseerd door Bump in the Night en vindt plaats in oktober. Je gaat niet onvoorbereid op pad want de organisatie geeft je natuurlijk gewoon gereedschap om in de gevangenis geesten te vangen.

Angstaanjagende tour

Volgens een van de werknemers is de tour angstaanjagend. “I wasn’t convinced it would be that scary before my first one but that has definitely changed now. I’ve seen and heard all sorts including shadows when nobody is around, doors slamming shut and footsteps only to see nobody there,” zegt ze.

Een andere werknemer kreeg ook kippenvel in de gevangenis. Hij vertelt: “When we were in the prison once my colleague leapt up from his seat and ran across the room. I asked what happened and he said he heard a loud growling sound in his ear, but we were the only two people in there.” Hmm, wij weten niet of we het aandurven om te overnachten op deze locatie.

Pretty52

Reageer op artikel:
Wie durft? Je kan nu overnachten in een oude, bezeten gevangenis in Groot-Britannië
Sluiten