YES – Ozark komt met een vierde seizoen (wat helaas ook het definitieve einde is)

Liefhebbers van spanning en sensatie kennen de Netflix-serie Ozark ongetwijfeld. Voor wie de serie nog niet heeft gezien, je weet wat je te doen staat. Er staan drie seizoenen op Netflix, en onlangs is naar buiten gebracht dat de populaire serie een vierde seizoen krijgt.

Sadly is dit vierde seizoen ook het definitieve einde van de serie, want Netflix stopt ermee. Zo ver is het gelukkig nog niet, want het vierde seizoen beloofd veel goeds.

Vierde seizoen Ozark

In 2017 verscheen de Netflix-serie Ozark. De serie is ontzettend populair en krijgt niet alleen een score van 8.4 op IMDb (waar meer dan 160.000 mensen hebben gestemd), maar werd ook genomineerd voor maar liefst veertien Emmy-awards.

Toch komt aan al het moois een einde. Netflix gaat stoppen met Ozark en brengt daarom een vierde, en daarmee laatste, seizoen. Over het vierde seizoen weten we dat hij er iets anders uit zal zien dan wat je gewend bent.

Want waar de eerdere seizoenen elk bestonden uit tien afleveringen, telt het laatste seizoen veertien afleveringen. Wel worden deze afleveringen geplitst in twee delen. Wanneer het laatste seizoen te zien gaat zijn op Netflix, is nog niet bekend. Door tante Corona kan het zijn dat de opnames vertraging oplopen. We zullen geduld moeten hebben.

Het verhaal

De echte fans kunnen het verhaal van Ozark natuurlijk dromen, maar voor wie er geen genoeg van kan krijgen: Ozark gaat over financieel adviseur Marty Byrde die met zijn happy family van Chicago naar de Ozarks verhuist. Op die plek moet hij binnen vijf jaar vijfhonderd miljoen dollar witwassen voor een drugsbaas. Yup.

Alle acteurs (Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertnar, Charlie Tahan en Lisa Emery) die je in de voorgaande seizoenen kon zien, zie je in seizoen vier terug. Wij kunnen niet wachten op het vierde seizoen, ook al zou het ook het definitieve einde betekenen.

Op zoek naar nog meer spannende series? Déze vier series moet je sowieso zien.

Reageer op artikel:
YES – Ozark komt met een vierde seizoen (wat helaas ook het definitieve einde is)
Sluiten