Gina Koninkx
Gina Koninkx Gesponsord 13 sep 2019

Is fashion belangrijk voor jou? Met deze sieraden creëer je een persoonlijke look die bij je past

Ben jij een echte fashionfreak die nooit de deur uitloopt zonder dat je door een ringetje te halen bent? Het mooie van mode is dat je jezelf ermee kunt uitdrukken. Je kunt de buitenwereld laten zien wie jij bent en waar je voor staat. Klinkt dat bekend voor jou? Dan ben je ongetwijfeld fan van de nieuwe Pandora Autumn Collection.

Met de nieuwe Pandora O Pendant collectie kun je een heel gepersonaliseerd item samenstellen. De basis van de collectie bestaat uit een aantal hangers die je kunt versieren met charms die belangrijk zijn voor jou of die je gewoon mooi vindt.

Persoonlijke sieraden

De nieuwe Pandora Autumn Collection bestaat onder andere uit enkele O-vormige hangers die je aan je ketting, schoenen, riem of tas kunt hangen. Je kunt de sieraden dus op verschillende manieren stylen.

Pandora heeft inmiddels ontelbaar veel charms gecreëerd en er zijn ongetwijfeld belangrijke momenten geweest in jouw leven die je graag dicht bij je draagt. Hoe mooi om dat op deze manier te doen.

Zo draag je de Pandora O Pendant

Je kunt deze collectie van Pandora op verschillende manieren dragen. Creëer jij een mooie samengestelde set voor aan jouw tas? Dan kun je ‘m ook altijd nog dragen als ketting. Je kunt ook meerdere hangers aan elkaar hangen om een statement ketting te creëren. De verschillende materialen en kleuren combineren ook nog eens mooi bij elkaar.

De Pandora Autumn Collection

De collectie bestaat uit verschillende hangers in drie verschillende maten: small, medium en large. De pendants zijn verkrijgbaar in de kleuren sterling silver, Pandora Shine en Pandora Rose. Natuurlijk ook in het bekende snake chain effect van Pandora. En goed nieuws: 91% van het zilver en 86% van het goud is gemaakt van gerecycled materiaal.

Je kunt de nieuwe Pandora Autumn Collection bekijken en bestellen op de website van Pandora of in een van de winkels.

In samenwerking met Pandora.

Reageer op artikel:
Is fashion belangrijk voor jou? Met deze sieraden creëer je een persoonlijke look die bij je past
Sluiten