Gina Koninkx
Gina Koninkx Food 19 sep 2018

Omdat het zo lekker is – super heerlijke pannenkoeken recepten

De eerste mislukt áltijd. Pannenkoeken bakken is zo makkelijk nog niet, maar als je eenmaal een goede basispannenkoek kunt bakken ga je lekker. Met deze recepten zet je eens een heel andere pannenkoek op tafel en dat gaan jouw vrienden heel erg leuk vinden.

Oefen eerst nog een paar keer op een ‘au natural’ pannenkoek en je bent er helemaal klaar voor. Bij deze tien recepten lik je je vingers af. Mmmm.

1. Pannenkoeken naturel

Om even op te warmen kun je beginnen met deze simpele pannenkoeken. Laat je niet tegenhouden door de eerste die mislukt, want dat gebeurt ons allemaal.

2. Speltpannenkoeken met blauwe bessen

Een gezonde variant op de klassieke pannenkoek. Poedersuiker en stroop heb je niet nodig want de blauwe besjes zijn al zoet van smaak.

3. Pannenkoeken met spek

Als je gewoon zin hebt in een simpele pannenkoek met beleg blijft een pannenkoek met spek de absolute favoriet. Genieten.

4. Hartige lunchpannenkoeken met sojasaus

Heel anders dan je zou verwachten, maar van deze pannenkoeken word je niet misselijk dus je kunt er eindeloos van blijven eten. Wel nog even oefenen op de strakke ronde vorm.

Chickslovefood

5. Har­ti­ge groene pan­nen­koe­ken

Deze pannenkoek lijkt meer op een omelet en zit bomvol gezonde dingen. Heerlijk om op deze manier je dagelijkse dosis groenten binnen te krijgen.

6. Champignon pannenkoeken

Eerlijk, de foto ziet er niet héél aanmoedigend uit. Maak het gerecht maar gewoon want je zult proeven dat de combinatie heerlijk is.

7. Pittige pannenkoek met ananas en chorizo

Een heel verrassende combinatie voor op je pannenkoek die je écht een keer wil proberen. Het zoete van de ananas samen met het pittige van de chorizo is waanzinnig lekker.

8. Hartjes-pannenkoeken

Hoe schattig zijn deze pannenkoekjes. Iedereen wordt er vrolijk van als je dit eet (en al helemaal als je lover dit voor je klaarmaakt als ontbijt).

9. Pannenkoeken met Licor 43

Jaaaaa, natuurlijk kun je van alles in je pannenkoekenbeslag gooien, maar niks is zo lekker als Licor 43. Wel even goed naar de hoeveelheid kijken.

10. Hartige pannenkoeken met spinazie en gerookte zalm

Meestal maak je wraps met zalm, maar dat is net zo lekker met een pannenkoek. Deze met zalm is onze persoonlijke favoriet.

Nog meer heerlijkheid.

Recept: ontbijttaco’s van pannenkoeken met bacon, kaas en ei

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Omdat het zo lekker is – super heerlijke pannenkoeken recepten
Sluiten