Gina Koninkx
Gina Koninkx Fashion 26 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

HOT! Deze panterbikini kost maar 8 euro en is dé trend van 2019

Rrrrrrraw… panterbikini’s zijn hot deze zomer en de meeste winkelketens hangen er vol mee. Nel Veerkamp zou er weg van zijn geweest. NSMBL’s Gina bestelde er een op Wish en het is echt een pareltje.

Je neemt altijd een enorme gok als je op Wish of AliExpress items bestelt. Niet alleen omdat het soms weken (of maanden) duurt voordat je je pakket ontvangt – als je je pakket al ontvangt – maar ook omdat de maten vaak totaal anders uitvallen.

Panterbikini van Wish

We weten nu in ieder geval zeker dat deze bikini van Wish perfect is. Normaal gesproken duurt het een paar weken voordat je pakket arriveert maar dat viel reuze mee. Na een kleine 2,5 week lag het pakketje namelijk al in de brievenbus. Netjes verpakt en voorzien van hygiëne strips, want ja… je weet maar nooit.

panterbikini wish

Mijn maat is een S (36/38) en ik neig bij badkleding meer naar een maat 38 (dat is de maat die ik bij H&M op de swimwear afdeling heb). De bikini van Wish heb ik besteld in een maat M en hij zit me als gegoten (al zeg ik het zelf). Ik adviseer dus om één maatje omhoog te gaan.

De perfecte panterprint bikini

Zowel de print als de pasvorm komen exact overeen met de foto’s die bij de advertentie staan. De bikini is verkrijgbaar in de webshop van Wish voor maar €8,-. SCORE.

By the way, als je samen met iemand anders bestelt krijgen jullie allebei ook nog eens extra korting. Die functie heet ‘koop samen met andere gebruikers’. Jullie kopen dan allebei hetzelfde product en dat kan zomaar nog een paar euro schelen. Daardoor scoorde ik ‘m voor maar 4 euro.

Meer weten over shoppen bij Wish? We maakten een leuke video waarin we alle do’s en don’ts uitleggen. Bekijk de video hieronder:

IS WISH BETROUWBAAR? (+13 wish-tips!)

Vraag jij je ook af of Wish betrouwbaar is? Of hoe je het überhaupt moet gebruiken? In deze nieuwe video-serie gaat NSMBL aan tafel zitten met een expert om alles te weten te komen over de leukste web-winkels!

Oh ja, het is wel echt een string bikinietje maar daar is NIKS mis mee. Wij herhalen: daar is niks mis mee.

Yay or nay? String bikini’s zijn een ding en dit zijn onze 7 favoriete

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
HOT! Deze panterbikini kost maar 8 euro en is dé trend van 2019
Sluiten