Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Parfum 8 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Uitgesproken geuren – deze parfums geven ‘main character vibes’

‘Een outfit introduceert je nog voordat je iets hebt gezegd’ wordt vaak gesteld, maar hetzelfde geldt voor geur. Ben jij een main character? Dan passen deze uitgesproken parfums goed bij jouw persoonlijkheid.

We weten allemaal wat main character energy is dankzij TikTok. Deze populaire term houdt in dat iemand met main character energy een opvallend persoon is, dat onbedoeld de aandacht naar zich toetrekt – op een goede manier.

Geur is ook een manier om de aandacht subtiel op je te vestigen. Precies daarom zetten wij zes uitgesproken parfums voor jou op een rij.

Deze zes parfums geven main character vibes

Allemaal anders, maar toch erg significant.

Maison Francis Kurkdjian – Oud Satin Mood

Oud is een geurnoot die niet bij iedereen favoriet is. Je houdt ervan of niet. Net als koriander in eten. Maar soms is iets zó lekker gemaakt, dat zelfs een korianderhater een gerecht met het ingrediënt lekker vindt.

Datzelfde gebeurt in deze geurcreatie. Maison Francis Kurkdjian creëerde een geur die een vleugje van het krachtige oud heeft, maar die tegelijkertijd ook erg zacht en elegant is.

[parfum
Skins

Maison Francis Kurkdjian – Oud Satin Mood (€225 bij Skins)

2787 Parfums – Genetic Bliss

Santal 33 kennen we inmiddels allemaal wel. Hoe heerlijk de geur ook is, hij is best mainstream geworden. Als je op zoek bent naar geur met sandelhout, dan is Genetic Bliss een absolute topper.

Denk aan de karakteristieke geur van sandelhout, in combinatie met amber voor een warmere geurbeleving.

Parfum
Skins

2787 Parfums – Genetic Bliss (€210 bij Skins)

Diptyque – Fleur de Peau

Een main character parfum hoeft niet per se krachtig en zwaar te zijn, ook met de juiste zwoele geur maak jij een onvergetelijke indruk.

Neem Fleur de Peau van diptyque. Met noten van muskus, iris en amber transformeert die geur je tot een Griekse godin.

Parfum
de Bijenkorf

diptyque – Fleur de Peau (€160 bij de Bijenkorf)

Kilian – Good Girl Gone Bad

Fris, maar met een brutaal randje. Dat is Good Girl Gone Bad van Kilian. Een explosie van de drie sirenen onder de bloemen: tuberoos absolute, jasmijn en narcis.

Voor iedereen die van frisse, bloemige geuren houdt, is dit een unieke optie.

parfum
de Bijenkorf

Kilian – Good Girl Gone Bad (€245 bij de Bijenkorf)

Memo Paris – Marfa

Marfa van Memo Paris is een parfum gebaseerd op de gelijknamige stad in Texas. Denk aan noten van oranjebloesem, tuberoos en witte muskus. Zodra je de geur ruikt, krijgt je een warm gevoel. En nog beter: als jij ‘m draagt, krijgen anderen dat warme gevoel van jou.

Parfum
Skins

Memo Paris – Marfa (€230 bij Skins)

Fugazzi – Parfum 1

Het Amsterdamse parfumhuis Fugazzi is favoriet van veel parfumliefhebbers en wij snappen wel waarom. Parfum 1 is een van hen bestsellers, dankzij het frisse, karakteristieke en mediterrane karakter.

Parfum
Skins

Fugazzi – Parfum 1 (€120 bij de Bijenkorf)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.