Parijs? Of toch Antwerpen? Dit is jouw ideale bestemming voor een stedentrip

Renée 3 apr 2017 Love & Life

Wanneer we aan een city trip denken, denken we al snel aan heerlijk rondwandelen, lekker eten en een middagje shoppen – en daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Wel hebben we zelf gemerkt dat het zoveel aan je reis kan toevoegen als je ook de ware cultuur van een stad echt leert kennen.

Natuurlijk zit cultuur tevens in bijzondere architectuur en de lokale keuken, maar door actief een museumbezoek, stadstour of bijvoorbeeld variété-avond te plannen, wordt zo’n trip onvergetelijk. Om het nog niet eens over het belang van cultuur voor je persoonlijke ontwikkeling te hebben! De trein heeft mede om culturele redenen ook vaak onze voorkeur voor trips binnen Europa: op deze manier krijg je echt nog iets van de regio mee en kom je daarnaast veelal in hartje centrum aan, op een uniek station.


 

Wil je binnenkort weer op een korte reis en hou je van muziek? Check dan bijvoorbeeld eens via muziek-website Songkick naar welke steden je favoriete artiesten komen voor een concert. Of ga naar je favoriete musical, maar dan in een andere Europese stad.

Omdat er altijd wel een reden te vinden is voor een nieuw reisje in je agenda (het is lente; je hebt nieuwe kleren nodig; je kat is jarig), vinden wij dat het ook voor jóu tijd wordt een leuke city trip te plannen. En omdat we begrijpen dat die keuze nog wel eens moeilijk kan zijn, besluiten we je ook een handje te helpen met bovenstaande NSMBL Express, die we samen met NS International ontwikkelden. Bonus: alle steden zijn eenvoudig bereikbaar per trein, dus geen gedoe met bagage, inchecktijden of krappe zitjes!

In samenwerking met NS International

Reageer op artikel:
Parijs? Of toch Antwerpen? Dit is jouw ideale bestemming voor een stedentrip
Sluiten