Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 29 sep 2020
Leestijd: 1 minuut

Front row tijdens Paris Fashion Week – Hier bekijk je vandaag de Dior SS21 show

Gisteren is Paris Fashion Week van start gegaan, een van de belangrijkste modeweken van het jaar. Dit keer natuurlijk compleet anders dan normaal: mondkapjes, social distancing en niet alleen fysieke, maar ook online shows. Vandaag is de beurt aan modehuis Dior, die niet alleen een aantal gasten uitnodigt maar je ook online laat meegenieten.

Wij vertellen je alles over de show van het Franse modehuis en delen waar je de show kunt bekijken.

Paris Fashion Week

Paris Fashion Week vindt plaats van 28 september tot 6 oktober. In deze week worden de Lente/Zomer 2021-collecties gepresenteerd aan het grote publiek. Eerder werd verwacht dat de collecties tijdens Paris Fashion Week vooral virtueel gepresenteerd zouden worden. Toch liet de Fédération de la Haute Couture et de la Mode in augustus al weten dat er in september ook fysieke shows plaatsvinden.

De Franse modeweek is daarmee niet de enige, want ook in Milaan vonden er een aantal fysieke shows plaats. Vanwege beperkte capaciteit kiezen de meeste modemerken voor een combinatie van fysiek en online. Zo zagen we tijdens Milan Fashion Week al een aantal livestreams via Instagram en websites van de grote merken.

Dior SS21

Ook modehuis Dior kiest voor een combinatie van fysiek en online voor het presenteren van hun Lente/Zomer 2021-collectie. Dior kiest niet alleen voor Instagram en hun eigen website, maar zendt de show ook uit via het populaire platform TikTok. Wil je eindelijk eens front row zitten bij een van de grootste shows van Paris Fashion Week? Bekijk de show dan om 14.30 hieronder of op de officiële kanalen en website van Dior.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Front row tijdens Paris Fashion Week – Hier bekijk je vandaag de Dior SS21 show
Sluiten