Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 20 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Paris Hilton komt met een onthullende documentaire over zichzelf op YouTube

Een tijdje geleden, in januari dit jaar, kwam het nieuws al naar buiten dat Paris Hilton met een documentaire zou komen. This is Paris zou worden uitgezonden via YouTube en een intieme blik geven in haar privéleven. Tot nu toe was de documentaire alleen nog nergens te bekennen. Guess what? Op 14 september is het eindelijk zo ver.

Op die dag kunnen we een nieuwe kant van Paris Hilton zien in haar YouTube-documentaire This Is Paris.

Documentaire This Is Paris over Paris Hilton

Paris Hilton is onder andere bekend van haar realityserie The Simple Life, waarin ze samen met Nicole Richie te zien was. In 2008 verscheen er al eerder een documentaire over Paris Hilton, in de documentaire Paris, not France.

De nieuwe documentaire zou eigenlijk in première gaan op het Tribeca Film Festival, maar door tante Corona kon dat niet doorgaan. Nu zal de documentaire vanaf 14 september gratis te zien zijn via YouTube. Het is geregisseerd door Alexandra Dean.

Over haar leven

In de trailer zie je Paris Hilton zichtbaar emotioneel worden als haar wordt gevraagd of ze wel gelukkig is. “I’m sorry, I’m like so used to playing a character that it’s, like, hard for me to be normal,” waarna ze vertelt dat ze soms een façade opzet dat ze gelukkig is, terwijl de waarheid is dat ze soms gelukkig is.

In de documentaire gaat het over de vrouw achter Paris Hilton en over de Instagram-cultuur waar Paris een groot aandeel in heeft gehad. Het gaat onder meer over de tijd die Paris als tiener heeft gehad (grotendeels in een internaat) en over haar tijd als dj.

Wat ook opvalt in de trailer, is dat we Hilton ook zullen zien praten over een trauma wat ze heeft meegemaakt in haar jeugd. “No one really knows who I am. Something happened in my childhood that I’ve never talked about with anyone. I still have nightmares about it.

Into documentaires? Deze zeven documentaires zou iedere vrouw in ieder geval gezien moeten hebben.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Paris Hilton komt met een onthullende documentaire over zichzelf op YouTube
Sluiten