Laura Gommans
Laura Gommans Beauty 1 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Paris Hilton’s make-up lijn is scháámteloos gejat van NikkieTutorials

Zo blijft ze járen uit het nieuws, en zo schrijven twee dagen achter elkaar over Paris Hilton. Allebei over na-apen. Gisteren deed ze zich voor als Kim Kardashian, maar dat was in opdracht van Yeezy. Eerder deze maand deed ze zich voor als iemand die een make-up lijn had verzonnen, maar nu blijkt haar volledige make-upkit wel héél overduidelijk is gejat van de producten van NikkieTutorials.

Paris Hilton vs NikkieTutorials

NikkieTutorials lanceerde vorig jaar een awesome make-up collectie in samenwerking met Ofra. Dat vond Paris Hilton ook, want ze doet eens haar bést om te verbergen waar ze de inspiratie voor haar nieuwe Paris Hilton Cosmetics-producten vandaan heeft gehaald.

Paris Hilton NikkieTutorials

Niet alleen is de verpakking pretty much exact hetzelfde (dat is in de onderstaande video wat beter te zien). De producten hebben ook verdacht veel van elkaar weg: allebei de kits bestaan uit identiek-ogende highlighters in parelmoer en brons-tinten. Ook bevatten allebei de sets een roze, een bruine en een koraalkleurige liquid lipstick. Interesting.

De gelijkenissen werden opgemerkt door beauty blogger Sanders Kennedy, en in de onderstaande video vergelijkt hij de twee. Hoewel er verschillen in kwaliteit en kleur zijn, is het embarrassingly duidelijk dat Paris Hilton Cosmetics dit één op één heeft proberen te kopiëren.

Paris Hilton jat eigenlijk alles wat ze doet

Om verder te bewijzen dat Paris Hilton nog nooit iets zelf bedacht heeft, hebben we nog wat meer schaamteloos gejatte producten van Paris Hilton Cosmetics verzameld. Ze heeft namelijk eerder inspiratie gehaald van onder meer Anastasia Beverly Hills. Paris, this is just embarrassing:

Dit highlightpalet? Redelijk identiek aan een palet van Anastasia Beverly Hills:

Deze contourkit? Ook gejat van Anastasia:

Paris is overigens niet de enige die bijna een volledige make-up lijn baseert op jatwerk. Mevrouw Kylie Jenner heeft er ook een handje van.

Reageer op artikel:
Paris Hilton’s make-up lijn is scháámteloos gejat van NikkieTutorials
Sluiten