- -
- - Love & Life 12 jul 2018

Dit zijn 4 tekenen dat je partner niet serieus is in jullie relatie

Je bent helemaal verliefd, over the moon, hoteldebotel op je partner. Maar zijn jullie wel waar je denkt dat jullie staan? Het kan lastig zijn om van casual daten naar officiële relatie te gaan. Dit zijn tekenen dat je partner jullie niet serieus neemt.

Je partner is niet serieus

Even serieus. We weten allemaal dat het soms verleidelijk is om gewoon positief te blijven en de tekenen te negeren dat je partner niet helemaal serieus is. Toch is dit wel heel belangrijk.

Wat de redenen ook zijn, waarom je lover niet zo toegewijd is in jullie als dat jij bent, maakt niet uit. Je moet weten dat je veel te goed bent voor iemand die niet serieus is. Als je deze tekenen herkent bij je partner, is het tijd voor een goed gesprek (of ga gewoon weg).

1. Je hebt geen directe familie of vrienden ontmoet

Als iemand niet helemaal serieus is, zal diegene snel excuusjes maken met redenen waarom jij zijn of haar vrienden niet kan ontmoeten. Het betreden van de inner circle van je partner betekent dat je een belangrijk onderdeel bent.

Je hoeft natuurljk niet na twee weken moeder Annie, tante Truus en buurman Henk te ontmoeten. Maar als je al meerere maanden samen bent, is het wel normaal.

2. Je wordt niet betrokken in concrete plannen voor de toekomst

Weten dat je relatie vooruitgaat, kan je merken aan het feit dat jullie plannen maken voor de toekomst. Als je hoort dat je partner bijvoorbeeld altijd praat over naar het buitenland verhuizen, maar dat jij er nooit in voorkomt, is dat een slecht teken.

Misschien verleidt je partner je wel met allemaal mooie toekomstbeelden waarin jullie de wereld overreizen, avonturen aangaan en dergelijke. Je zal merken dat deze plannen nooit in werking worden gezet en je in een fantasiewereld zit.

3. Jullie maken geen gezamenlijke beslissingen

Je kan erachter komen in hoeverre je partner toegewijd is aan de manier waarop hij of zij beslissingen maakt. Wordt jij betrokken bij beslissingen? Dan is dat een goed teken.

Je partner heeft redelijk veel schijt aan je mening als hij van de ene op de andere dag een belangrijke beslissing heeft gemaakt zonder jou in te lichten.

4. Je partner is niet consistent

Als jullie relatie voor je liefje iets té echt wordt, is er een kans dat hij of zij zich terug gaat trekken. Worden je appjes steeds later beantwoord, kan je niet echt meer op hem of haar rekenen en is op tijd komen een concept dat niet begrepen wordt? Dan is er een kans dat jullie niet helemaal op dezelfde lijn zitten. Dus ren nu het nog kan.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Dit zijn 4 tekenen dat je partner niet serieus is in jullie relatie
Sluiten