Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 5 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Bingewatchen maar – Pathé Thuis trakteert élke dag op een gratis film

Het zal je vast niet zijn ontgaan: premier Mark Rutte kondigde afgelopen dinsdag tijdens een persconferentie aan dat ook de bioscopen hun deuren moeten sluiten. En dat was slecht nieuws, want de bioscoop in juist in deze winterse maanden ons favoriete uitje.

Toch komt Pathé met een oplossing voor alle filmfans: de komende twee weken kun je elke dag volledig gratis een recente bioscoopfilm kijken op Pathé Thuis.

Bioscopen dicht: Pathé Thuis trakteert

Nederlandse bioscopen wisten de lege bioscoopagenda op te vullen met klassiekers, speciale acties en andere stunts. Zo kwam Pathé eerder al met een drive-in-bioscoop toen de bioscopen eerder dicht moesten. Nu komt Pathé weer met een ludieke actie, want de komende twee weken kijk je elke dag gratis een recente bioscoopfilm kijken op Pathé Thuis.

Pathé laat haar bezoekers dus zeker niet in de steek en zorgt ervoor dat je ook op je eigen bank kunt genieten van fijne films. Elke dag wordt om 09:00 op de sociale media van de bioscoopketen bekendgemaakt om welke film het gaat. De gratis film kun je diezelfde dag nog gratis streamen via Pathé Thuis. Daarna wordt de film weer betaald en komt er een andere gratis film.

Toptitels

Onder andere Hotel Mumbai en de geprezen komedie Booksmart zijn al bevestigd. Commercieel directeur Doron Kurz is enthousiast: “Zo maken we deze periode van sluiting toch net een beetje leuker voor onze bezoekers.” En dat wordt het zeker, want wij gaan lekker met een bak popcorn op de bank liggen.

Oplettende filmfans krijgen nu waarschijnlijk een dejavu, want in april kwam Pathé Thuis al met een vergelijkbare actie. Als de selectie aan films nu net zo goed wordt als toen, hebben we een hoop moois om naar uit te kijken. De eerste gratis film die je kunt gaan streamen is Hotel Mumbai. Die film is vandaag beschikbaar op Pathé Thuis. De film vertelt het waargebeurde verhaal achter de aanslag op het Taj Hotel in Mumbai.

Reageer op artikel:
Bingewatchen maar – Pathé Thuis trakteert élke dag op een gratis film
Sluiten