Patrick J. Adams verdedigt Meghan Markle na vervelende tweet van Amerikaanse politicus

Entertainment

Patrick J. Adams verdedigt Meghan Markle na vervelende tweet van Amerikaanse politicus

Dat zowel Meghan Markle (Rachel Zane) als Patrick J. Adams (Mike Ross) Suits verlaten na het zevende seizoen, betekent niet dat ze geen matties meer zijn. Op Twitter werd de royal-to-be vernederd door een Amerikaanse politicus. Dat liet Patrick zijn voormalige collega niet zomaar gebeuren. Go you, Patrick!

‘Honey, does this tie make my face look pale?’

We hebben het hier over de politicus Paul Nehlen. Hij staat bekend om eerdere racistische opmerkingen. Blijkbaar was dat nog niet genoeg voor Paul, Meghan Markle moest er namelijk ook aan geloven. De politicus tweette een foto van Cheddar Man – een donker getinte jager-verzamelaar die zo’n tienduizend jaar geleden in het Verenigd Koninkrijk leefde. Hierbij photoshopte hij het gezicht van Meghan Markle op een verlovingsfoto met Prince Harry. Hij schreef erbij: ‘Honey, does this tie make my face look pale?‘ Niet zo’n hele handige zet als je het ons vraagt.

Patrick J. Adams

Hoewel Meghan stil bleef, kwam Patrick J. Adams – Meghans tegenspeler in Suits – met een krachtig antwoord. “You’re a sad and sick man with no sense of shame or class. Get a life.” Vervolgens zegt Patrick dat Paul bij Meghan uit de buurt moet blijven: “And don’t go anywhere near MM – she’s got more power, strength, honor and compassion in her fingernail than you’ll ever know in this lifetime. Way above your weight class.” Zo, die zit.

Verdiende loon

Inmiddels is Paul Nehlen niet meer te vinden op Twitter. Niet alleen is de gephotoshopte foto van Twitter verwijderd, maar is zijn hele account uit de lucht. Tja, dat krijg je ervan als je de toekomstige prinses beledigt.