Er komt een Peaky Blinders festival in september en hier moeten we naartoe

Peaky Blinders fans opgelet. Volgende maand vindt er een heus Peaky Blinders festival plaats. In Birmingham wordt een festivallocatie volledig getransformeerd naar de wereld waar de serie plaatsvindt.Try to keep calm want wij gaan bijna hyperventileren van enthousiasme.

Peaky Blinders festival

Als je niet meer kan wachten op het nieuwe seizoen van Peaky Blinders (same here), hebben we goed nieuws voor je. Het Peaky Blinders festival vindt volgende maand al plaats in Birmingham en belooft veel goeds.

Op 14 en 15 september moet je bij Digbith Arena zijn. Hier zijn maar liefst vijf muziekpodia waar gave optredens plaatsvinden. Daarnaast worden scenes van de serie nagespeeld door meer dan tweehonderd acteurs. Dat is nog niet alles wat er zijn ook modeshows dansoptredens. Bezoekers van het festival kunnen onder andere Scream, Nadine Shah en Anna Calvi verwachten voor prachtige muziek. Geen zin om bij een concert te staan? Er is ook een echte Peaky Blinders pup op het terrein.

Dit is overigens niet de eerste keer dat er gesproken wordt over een Peaky Blinders festival. Vorig jaar vond er ook al een evenent plaats, maar dat werd niet goed ontvangen door bezoekers. Schrijver en regisseur Steven Knight vertelde aan BBC: “This time I wanted to put together a festival sanctioned by us but not to comment on anybody else’s attempt.”

Seizoen 5 van Peaky Blinders

De officiële trailer van seizoen vijf van de crime drama werd afgelopen dinsdag uitgebracht en was meer dan we hadden gehoopt. Compleet met een gloomy soundtrack, grijze luchten en veel explosies gaf de trailer een goed idee van hoe het komende seizoen eruit gaat zien. Ons hoor je in ieder geval niet klagen.

Pretty 52

Reageer op artikel:
Er komt een Peaky Blinders festival in september en hier moeten we naartoe
Sluiten