Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 8 oktober 2019

Fans van Peaky Blinders verzamelen – er komt waarschijnlijk een speelfilm aan

Het is fans uiteraard niet ontgaan dat er een gloednieuw seizoen van de serie Peaky Blinders op Netflix staat. Goed nieuws voor alle liefhebbers van de serie. Na vijf enorm succesvolle seizoenen hebben de makers besloten dat de fans nog meer verdienen: een Peaky Blinders film.

Er is nog niks zeker, maar een film die aansluit op de serie behoort tot de mogelijkheden. Tenminste, als je het aan de maker Steven Knight vraagt.

Seizoen 5 van Peaky Blinders

Fans van Peaky Blinders kunnen hun geluk niet op. Het vijfde seizoen van de serie staat sinds afgelopen weekend op Netflix en het lijkt nóg beter en nóg spannender te zijn dan vorige seizoenen. De Netflix-Serie is enorm populair en het is dus geen verrassing dat de serie is verlengd. Er komen namelijk, jawel, sowieso nog twee seizoenen van de serie aan.

Een Peaky Blinders film

Fantastisch nieuws natuurlijk, maar fans willen meer. En als het aan de maker Steven Knight ligt, krijgen we ook meer. Hij vertelt namelijk dat een Peaky Blinders film een grote mogelijkheid is. In een interview met E!News zegt hij: “I’m pretty close to completing season 6 in terms of scripts, and then we’ll shoot that, and then I will embark on season 7. And then, if the energy is still continuing to grow, and the feeling around the world is still so positive, then we’ll think about how the story can continue in other forms. I’m ruling nothing out, and a film is certainly a strong possibility.”

Het hangt er dus een beetje vanaf hoe populair de komende seizoenen worden. Wij hebben er vertrouwen in dat het wel goed gaat komen, zeker omdat het nieuwste seizoen omschreven wordt als het beste seizoen tot nu toe. To be continued, dus.

E!News

Reageer op artikel:
Fans van Peaky Blinders verzamelen – er komt waarschijnlijk een speelfilm aan
Sluiten