Renée
Renée Entertainment 7 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Peaky Blinders komt terug met nog TWEE extra seizoenen

Voor wie niet kan wachten tot Thomas f*cking Shelby op Netflix zijn comeback maakt is er goed nieuws: de Shelby’s komen terug. Er zijn zojuist twee gloednieuwe seizoenen van Peaky Blinders aangekondigd, waardoor je de komende tijd niet zonder je favoriete criminelen hoeft te leven.

Dat betekent dat je na seizoen vijf nog seizoen zes en zeven krijgt van Peaky Blinders. Yas.

Peaky Blinders seizoen 6 komt er misschien toch aan en wij kunnen nu al niet wachten

Nieuwe seizoenen Peaky Blinders

Steven Knight, de maker van je favoriete serie, is momenteel druk bezig met het schrijven van het vijfde seizoen. Of het by order of the Peaky Blinders is of niet, reken er maar niet op dat hij zijn pen snel neerlegt. Naast seizoen vijf zitten er dus nóg twee seizoenen in de pijpleiding.

‘We are definitely doing [series] six and we will probably do seven. We’ve talked to Cillian Murphy and he’s all for it, and the rest of the rest of the principal cast are in for it’, aldus Steven.

Cillian Murphy keert écht terug

Thank God dat Cillian dus absoluut terugkeert in de serie. Gelukkig maar, want de afkickverschijnselen hielden aan… We zijn desperate om te weten hoe het er na het heftige vierde seizoen aan toe zal gaan in Birmingham én natuurlijk met hottie Tommy.

Het is dus eerst nog even wachten op seizoen vijf. Misschien is Steven niet zo’n snelle schrijver of doet Netflix moeilijk: het volgende seizoen kun je pas in 2019 verwachten. Nog even geduld!

Pretty 52

Reageer op artikel:
Peaky Blinders komt terug met nog TWEE extra seizoenen
Sluiten