Het is officieel – Peaky Blinders wordt écht verlengd met een zesde en zevende seizoen

Goed nieuws voor liefhebbers van Peaky Blinders. Schrijver en regisseur Steven Knight heeft namelijk officieel bevestigd dat er nog twee (!) seizoenen van de hitserie aankomen.

Meer seizoenen van Peaky Blinders

Tijdens de première van het vijfde seizoen van Peaky Blinders, onthulde schrijver en regisseur Steven Knight dat we sowieso nog een zesde en zevende seizoen van de serie kunnen verwachten. Daar voegde hij aan toe dat deze seizoenen vrijwel volledig in zijn thuisstad Birmingham opgenomen zullen worden. Er werd al langer gespeculeerd over een zesde en zevende seizoen, maar nu hebben de makers van de fantastische serie het officieel bevestigd.

Seizoen 5

Volgens de makers is seizoen vijf het beste seizoen dat er tot nu toe is gemaakt. “I can honestly say that it’s the best yet. It’s really good. It’s fantastic and it all fell together beautifully. Great performances and I think audiences are going to be on the edge of their seats,” vertelde Knight over het nieuwste seizoen in een interview met TalkSport.

Er is nog geen officiële datum bekend van wanneer het nieuwe seizoen op Netflix verschijnt; laten we hopen dat het snel is, want wij hebben nog lang geen genoeg van Tommy Shelby.

Lad Bible

Reageer op artikel:
Het is officieel – Peaky Blinders wordt écht verlengd met een zesde en zevende seizoen
Sluiten