Redactie
Redactie Entertainment 3 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Penoza verschijnt vanaf morgen eindelijk op Netflix

Penoza-liefhebbers opgelet. Vanaf morgen, 4 juni, staat de film The Final Chapter van Penoza op Netflix. Dé film die de vijf seizoenen van Penoza op een geweldige en spannende manier afsluit. Heb je de serie nog niet gezien? Dan weet je wat je te doen staat. Heb je het al wel gezien? Dan wil je het vast en zeker nog een keer kijken.

Met alle regen op komst hebben wij wel weer zin in een ouderwets filmavondje. En helemaal wanneer dat The Final Chapter van Penoza is.

Penoza

Penoza begon als een televisieserie wat te zien was op KRO-NRCV. De serie heeft vijf seizoenen en is tussen 2010 en 2017 op televisie te zien geweest. Het gaat over een vrouw, Carmen, die na de dood van haar man zijn rol overneemt in het criminele circuit. Het einde van seizoen vijf was nogal aan het lot overgelaten. De kijker had geen idee wat er nou met Carmen van Walraven was gebeurd. Was zij overleden of leefde ze nog? Je leest het al, een onwijs spannend einde waar je jezelf echt niet bij neer wilde leggen. Heb je de serie nog niet gezien en wil je het graag terugkijken? Op NPO Plus staan alle seizoenen online.

The Final Chapter

Om alle vragen na het laatste seizoen eindelijk te beantwoorden, kwam daar de speelfilm van Penoza: The Final Chapter. De regisseur besloot met deze spannende film de serie definitief af te sluiten. De film was in de bioscoop een enorme hit. Binnen twee maanden kwamen er ongeveer een half miljoen bezoekers op af.

Daarnaast trok de serie op televisie meestal meer dan miljoen (!) kijkers per aflevering. Grote kans dat jij er ook eentje van was. De hoofdrollen in de serie en film worden gespeeld door Monix Hendrixc, Sigrid ten Napel, Raymond Thiry, Loek peters, Hajo bruins en Olga Zuiderhoek.

Voorproefje

Benieuwd naar de film? Kijk dan hieronder de spannende trailer om er alvast een beetje in te komen. We weten niet van jou, maar wij kunnen niet wachten om hem morgen direct te gaan kijken.

Ben je benieuwd wat er deze maand nog meer op Netflix verschijnt? Wij zetten alle nieuwe series in juni op een rijtje.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Penoza verschijnt vanaf morgen eindelijk op Netflix
Sluiten