Pete Davidson maakt wéér debiele grappen over de verloving met Ariana Grande

Het is amper twee weken geleden dat Ariana Grande en Pete Davidson hun verloving verbraken, maar er gebeurt van alles. Zo maakte Pete wéér een grap over de verloving en Ariana plaatst een paar intense Tweets als reactie. The juice.

Pete grapt over verloving

Hopelijk heb je geen lekker drankje in je mond nu, want door dit nieuws is de kans groot dat je het uitspuugt. Gisteren deelde NBC een teaser voor de aankomende aflevering van SaturdayNightLive. In de video zien we Pete Davidson samen met acteur Jonah Hill en zangeres Maggie Rogers.

Ziet er allemaal helemaal gezellig uit, maar Pete maakt een grap door tegen Maggie te zeggen: “Hey, Maggie. I’m Pete. You wanna get married?” Maggie wijst hem vervolgens af. Eh…. ja. Of dit nou nodig is? Not really, als je het ons vraagt.

@jonahhill hosts #SNL this weekend with musical guest @maggierogers! 🙌

43.8k Likes, 1,164 Comments – Saturday Night Live – SNL (@nbcsnl) on Instagram: “@jonahhill hosts #SNL this weekend with musical guest @maggierogers! 🙌”

Ariana’s reactie

Een uur later zien we Ariana’s reactie op dit hele gebeuren op Twitter. Ze zegt: “for somebody who claims to hate relevancy u sure love clinging to it huh” Vervolgens tweet ze nog: “Thank u, next”. Een paar uur later heeft de popzangeres de tweets weer verwijderd, dus dat zegt ook al wel wat.

ariana pete tweets sal

Sorry, maar deze drama is too real en eerlijk is eerlijk, we vinden het wel zielig voor Ariana. Ondanks dat de twee samen hebben besloten om het uit te maken, lijkt het ons ook niet chill om te zien dat je ex al zo snel dit soort grappen maakt.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat de komedie grappen maakt over de break-up met Ariana. Eerder zei hij: “There’s a lot going on. Does anybody have any open rooms? Looking for a roommate?”

Tatoeages verborgen

Ariana heeft ook een van haar tattoo’s van Pete verborgen onder een tattoo van een blad op haar pols. De geruchten die gingen dat de twee dus toch nog samen zijn, of ooit weer samen komen, lijken een beetje te zijn verdwenen. Het is écht uit tussen de zangeres en de komedie.

We zijn benieuwd of Ariana veel ter sprake komt tijdens de SNL aflevering van 3 november. Laten we hopen dat de twee aardig blijven naar elkaar toe.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Ariana Grande en Pete Davidson hadden nog niks voorbereid voor hun bruiloft

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


HelloGiggles

Reageer op artikel:
Pete Davidson maakt wéér debiele grappen over de verloving met Ariana Grande
Sluiten