Pete heeft Ariana geblockt op social media na gepest te worden door fans

Het lijkt erop dat Pete Davidson een ‘thank u, next’ heeft gegooid op zijn kersverse ex-verloofde Ariana Grande. Volgens US Weekly heeft de comdian haar geblockt op social media om afstand van haar te kunnen nemen, met het oog op zijn eigen gezondheid.

Zijn we boos op Pete voor het blocken van Ariana? Natuurlijk niet. Het is volkomen logisch dat je niet constant geconfronteerd wilt worden met het feit dat je ex-vriendin naar aanleiding van jullie break-up een nummer heeft geschreven waarin ze ál haar exen bedankt voor hun bestaan. Laten we eerlijk zijn, wij zouden daar ook niet heel lekker op gaan.

Ariana Grande bevestigt de block

De block is verder bevestigd door Ariana zelf, die het ook volkomen lijkt te begrijpen. In een DM naar een fan schrijft de zangeres dat ze enorm veel geeft om Pete’s gezondheid. Vervolgens zegt ze dat ze hem niet kan volgen omdat ze geblockt is, maar dat ze nog wel veel om hem geeft.

mona on Twitter

there’s nothing left to say….

Pete wordt gepest

Het gesprek tussen Ariana en de fan ging waarschijnlijk over het feit dat Pete behoorlijk wat op zijn dak heeft gekregen sinds het uit is. In een Instagram-post gaf hij onlangs aan al een flinke tijd gepest te worden, zowel online als offline.

💙

907.9k Likes, 60.3k Comments – Pete Davidson (@petedavidson) on Instagram: “💙”

Ariana nam op haar beurt weer de moeite hier een Instagram Story aan te wijden, waarin ze haar fans vroeg Pete alsjeblieft in zijn waarde te laten. Ze sloot deze post af met een duidelijk statement over haar nieuwe nummer.
“I will always have irrevocable love for him and if you’ve gotten any other impression from my recent work, you might have missed the point.”

ariana grande pete davidson

Break-ups zijn voor iedereen moeilijk. Maar zeker wanneer het zo publiekelijk gebeurt en de hele wereld er ineens een mening over heeft, kunnen we het ons goed voorstellen dat het helemáál lastig is. We zijn daarom blij om te zien dat de twee met zo veel respect over elkaar praten. Kunnen een hoop ex-stelletjes nog veel van leren.

Het gaat echt niet goed met Pete Davidson na zijn break met Ariana

US Weekly

Reageer op artikel:
Pete heeft Ariana geblockt op social media na gepest te worden door fans
Sluiten