Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 3 jun 2019

Pete Davidson liep een show voor Alexander Wang en dat zag er verrassend goed uit

Pete Davidson kennen we vooral van Saturday Night Live en zijn relatie met Ariana Grande, maar blijkbaar leek het hem tijd voor een nieuwe koers: het modellenleven. Afgelopen weekend liep Pete zijn allereerste show voor niemand minder dan Alexander Wang.

Pete Davidson voor Alexander Wangs Collection 1 2020 show

Tijdens de Collection 1 2020 show van Alexander Wang, verscheen daar ineens Pete Davidson op de catwalk. Hadden we dat zien aankomen? Niet echt – Pete staat niet helemaal bekend om zijn looks. Toch zag hij er verbazingwekkend goed (en bijzonder casual) uit op de loper. Bijzonder, want hij werd vergezeld door niet de minste namen. Ook Kendall Jenner en Kaia Gerber liepen de show.

pete davidson alexander wang

tijdens de show droeg Pete een witte tanktop, zwart-witte leren broek en een baseballpet. In combinatie met zijn tattoo’s moeten we toegeven dat-ie er best sexy uitzag. Daar komt bij dat hij het oprecht naar zijn zin leek te hebben tijdens de show.

Lilian Chan on Twitter

His moment to shine: This show also marked the runway debut of Saturday Night Live star Pete Davidson, who showed off his tattoos in a sleeveless top

Michael. on Twitter

Pete Davidson walking the Alexander Wang show last night is really making me feel some type of way.

F3NTY💋 on Twitter

Pete Davidson has Kendall Jenner wondering https://t.co/1h9KAlEfEy

alexanderwang on Twitter

Pete Davidson backstage with Alex Wang after his runway show debut at the #Collection12020 show.


Pete is obviously living his best life en we zijn blij om te zien dat het weer wat beter met hem lijkt te gaan. We zijn benieuwd of we meer modellenwerk van Pete kunnen verwachten. Als het aan ons ligt, mag hij zeker vaker op de catwalk verschijnen.

Reageer op artikel:
Pete Davidson liep een show voor Alexander Wang en dat zag er verrassend goed uit
Sluiten