Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 18 okt 2018

Het gaat echt niet goed met Pete Davidson na zijn break met Ariana

Het is wel duidelijk dat het niet zo goed gaat met Pete Davidson na zijn break met Ariana. De verloving van de voormalige lovebirds is afgeblazen en dat is Pete duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten. Hij heeft zijn show afgezegd en werd gespot bij het huis van zijn moeder. Intens verdrietig.

Pete Davidson is gebroken

Ook al waren Ariana en Pete nog maar een halfjaar samen, het ging heel snel. Ze verloofden zich, gingen samenwonen en nu is alles als sneeuw voor de zon verdwenen.

Afgelopen week ging Pete naar zijn moeder en daar werd deze foto van hem gemaakt. De arme schat ziet er echt heel verdrietig uit, maar dat valt ook wel te verklaren. Verstopt in een oversized hoodie en een flesje water onder zijn arm liep hij bij zijn moeder naar binnen.

#petedavidson ariana grande’den ayrıldıktan sonra ilk defa görüldü (adam yıkık görünüyor) Gerçi hep öyleydi. #arianagrande #petedavidson

0 vind-ik-leuks, 0 reacties – @petrichorshares op Instagram: ‘#petedavidson ariana grande’den ayrıldıktan sonra ilk defa görüldü (adam yıkık görünüyor) Gerçi hep…’

Het is namelijk nog niet duidelijk wie van de twee het appartement in New York City van $16 miljoen houdt. Een bron vertelt E!News dat hij voor nu bij familie in New York verblijft. De bron vertelt het volgende: “He has a strong support system of family and friends around him that are keeping him laughing.”

Pete zegt zijn show af

Gisteren zou Pete eigenlijk meedoen aan een comedyshow op de universiteit van Philadelphia, echter heeft hij deze afgezegd wegens persoonlijke omstandigheden. Het is ons wel duidelijk wat die omstandigheden zijn en we hopen maar dat hij zich snel beter voelt.

⚠️IMPORTANT HOMECOMING COMEDY SHOW UPDATE. #swipeleft⬅️

318 Likes, 0 Comments – Main Campus Program Board (@templemcpb) on Instagram: “⚠️IMPORTANT HOMECOMING COMEDY SHOW UPDATE. #swipeleft⬅️”

Ondertussen zeggen meerdere bronnen dat Ariana de verlovingsring van $100.000 terug heeft gegeven aan Pete, maar het varkentje, Piggy Smalls, wel houdt. Ze noemt Piggy Smalls in een tweet haar “emotional support pig”. In hoeverre dit waar is, weten we natuurlijk niet helemaal. Laten we hopen dat de twee er samen uitkomen.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Het is uit tussen Ariana Grande en Pete Davidson en WHAT?!

TMZ

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Het gaat echt niet goed met Pete Davidson na zijn break met Ariana
Sluiten