Fans van Cardi B en Megan Thee Stallion willen Kylie Jenner uit ‘WAP’ videoclip schrappen en dit is waarom

Afgelopen vrijdag lanceerden Cardi B en Megan Thee Stallion hun single ‘WAP’. In de sexy videoclip die de twee uitbrachten zijn veel bekende vrouwen te zien en één dame in het speciaal heeft veel stof doen opwaaien. Niemand minder dan Kylie Jenner is te zien in de video en fans zijn niet blij met haar komt.

De verschijning van Kylie is een probleem volgens veel fans. Zo’n groot probleem dat er zelfs een petitie is gestart om haar uit de videoclip te schrappen. Wij praten je bij.

Fans van Cardi B en Megan Thee Stallion zijn niet blij met Kylie Jenner in ‘WAP’ videoclip

In de video is zijn veel verschillende vrouwen te zien. Naast Cardi B, Megan Thee Stallion en Kylie, spotten we ook zangeressen Normani en Rosalía. Over Kylie – die meer dan twintig seconden te zien is in de videoclip – zijn fans niet te spreken. In de videoclip worden verschillende culturen onder de aandacht gebracht en gevierd. Omdat Kylie zich – volgens de fans – vaak respectloos heeft gedragen tegenover verschillende culturen, verdient ze geen plek in deze video.

Boze fans starten petitie om Kylie uit de videoclip te schrappen

En omdat de fans van Cardi B en Megan Thee Stallion dit zo schrijnend vonden, startten ze een petitie om Kylie uit de clip te schrappen. Onder het formulier schrijft één van de petitie-makers ‘The video was perfect until we saw K and I wanted to throw my phone’. 

Maar liefst 68.000 mensen zien Kylie liever verdwijnen uit de video en ondertekenden de petitie. Ook de reacties onder de petitie zijn niet mals.

‘Didn’t she unfollow Megan after being shot in the foot twice I. Front of her house.’

‘… Remember when both her and Kendall put their faces over Tupac and Biggie’s on those awful shirts? Enough is enough. If we want change we need to all come together. Stop giving them attention and unsubscribes from these girls on social media. There are so many wonderful women with talent and dignity who are trying to make a difference in the world that are more deserving of the spotlight.’

‘I don’t hate her, but she and her family has taken enough from black culture.’

Duidelijk.

Cardi’s reactie op de ophef

Cardi plaatste een tweet waarin ze alle vrouwen uit de clip bedankte voor hun medewerking en liet weten hoeveel dat voor haar betekende.

Daarnaast plaatste ze een tweet waarin ze haar keuze voor Kylie verdedigde. ‘Why did I put Kylie on my music video? She treated my sister Hennessy and daughter Kulture so lovely at her kid bday party.’ Later voegde ze daaraan toe dat Stormi’s vader Travis Scott en Cardi’s echtgenoot Offset goede vrienden zijn en dat Kriss Jenner haar ‘advies geeft over dingen’. De tweets zijn inmiddels verwijderd.

Heb je de videoclip nog niet gezien? Bekijk ‘m hieronder.

HLNFunX

Reageer op artikel:
Fans van Cardi B en Megan Thee Stallion willen Kylie Jenner uit ‘WAP’ videoclip schrappen en dit is waarom
Sluiten