Hebben – zo werk je in no-time alle kreukels uit je kleding

Je herkent het vast wel: ’s ochtends trek je in alle haast dat nette blousje uit je kast, maar zodra ‘ie om je lijf zit beginnen de alarmbellen te rinkelen. Al die kreukels… dit kan écht niet.

Maar tijd om de strijkplank uit de kast te halen en je blouse netjes glad te strijken, heb je ook niet. Gelukkig is anno 2020 voor alles een oplossing, óók voor je ‘ik-heb-haast-en-stiekem-ook-gewoon-geen-zin-om-m’n-kleding-te-strijken-wat-nu’-probleem.

NSMBL to the rescue, want we hebben de ultieme oplossing gevonden voor al je kreukel-struggles: de Philips Steam & Go Plus, en alleen die naam klinkt al als muziek in de oren.

Gespot op AFW

Tijdens de Amsterdam Fashion Week heeft de redactie niet alleen de nieuwste mode gespot, we keken ook net iets verder dan de runway.

En hoewel de Fashion Week dit jaar in een aangepaste vorm plaatsvond, zagen we ook ‘langs de lijn’ een product dat we jullie niet konden onthouden. Want het gemak waarmee kleding daar werd recht ‘gestreken’, daar hadden wij wel oren naar.

Achter de schermen maakten de stylistes gebruik van Steam & Go van Philips, een compacte stoommachine waarmee je kreukels 1, 2, 3 uit je kleding verwijdert.

“Het voelt meteen heel vertrouwd en ook veilig. Ik heb het gevoel dat hij alle stoffen goed aankan en voorzichtig omgaat met de kleding,” aldus één van de aanwezige stylistes.

Bron: Philips

What’s in it for me?

We zeiden het net al even, maar in tijden van haast en tijdsgebrek is de Philips Steam & Go een ware lifesaver. Alleen al het feit dat je binnen een mum van tijd kreukloos de deur uit kunt, is winnen (al zeggen we het zelf).

1. Geen strijkplank nodig

Ook het feit dat je geen strijkplank meer nodig hebt om je kleding netjes te krijgen, vinden we een absolute plus. Geen gehannes meer met spullen, maar plug simpelweg de kledingstomer in het stopcontact en je kan aan de slag.
Je hangt je kledingstuk op aan de hanger en stoomt ‘m verticaal óf legt ‘m neer en stoomt ‘m horizontaal. Ideaal als je dat kraagje van je blouse netjes wilt krijgen.

2. Super easy & veilig in gebruik

Het apparaat heeft een snoer van 3 meter (je kunt er dus lekker mee door je kamer dansen), bedien je met de knop op het handvat (en de stomer doet de rest) en is licht in gewicht en compact (once again: geen gehannes met zware strijkplanken én gebrek aan opbergruimte). 1 + 1 + 1 = 3.

3. Je kunt ‘m makkelijk meenemen

De stomer komt met een hittebestendige tas en is klein van formaat. Je kan hem dus ook gemakkelijk en snel opbergen én het is ideaal om mee te nemen op die citytrip van volgend jaar.

4. Hij is geschikt voor alle stoffen

Ook niet onbelangrijk: je hoeft je niet druk te maken om een delicaat kledingstuk van bijvoorbeeld 100 procent wol. De kledingstomer is geschikt voor alle stoffen.
Als je nu nog met gekreukte kleding door het leven gaat, weten we het ook niet meer.

In samenwerking met Philips

Reageer op artikel:
Hebben – zo werk je in no-time alle kreukels uit je kleding
Sluiten