Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 19 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Volgers gaan stuk om deze heftige photoshop fail van Kourtney Kardashian

Een nieuwe dag, een nieuwe celebrity die door de mand valt met overdreven bewerkingen van foto’s. Deze keer is het Kourtney Kardashian die een enorme photoshop fail begaat. Je raadt het al: volgers gaan stuk in de reacties onder deze neppe foto van de realityster.

Kourtney Kardashians photoshop fail

Kourtney is hard bezig met het promoten van haar nieuwe website genaamd Poosh. Eerlijk gezegd heeft niemand enig idee wat Poosh nou precies is, maar het bedrijf lijkt iets te maken hebben met haar dochter Penelope.

Maar goed, onze grote vriendin Kourtney heeft dus wederom een foto geplaatst op Instagram ter promotie van haar nieuwe bedrijf. Op de foto zien we de realityster die in een bubbelbad ligt, maar hoe langer je kijkt hoe duidelijker het wordt dat deze foto totaal niet klopt. Haar linkerbeen is mega dun en lijkt vele malen groter te zijn dan haar rechterbeen.

Heftige reacties op de foto

Volgers hebben ook al snel de photoshop fail ontdekt en zijn dan ook niet bang om Kourt te laten weten dat dit echt niet kan, en dat ze haar fotograaf moet ontslaan. Reacties zoals “Whoever did the photoshop for this, fire them. Good God ?,” en “this is the worst photoshop ever…” en “Why’s her left leg so much longer than the other one…where is her left thigh?” kwamen voorbij.

Tsja, hoe de originele foto er precies uitziet weten we natuurlijk niet, maar het lijkt ons duidelijk dat er iets teveel is gesleuteld aan deze foto. Zullen we anders gewoon allemaal stoppen met het overdreven bewerken van foto’s en onrealistische verwachtingen van het lichaam promoten? Ja? Oké top.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Volgers gaan stuk om deze heftige photoshop fail van Kourtney Kardashian
Sluiten