Food 7 okt 2018 Lobke Killaars

Pindakaas liefhebbers opgelet – deze hebbedingetje wil je nu in huis halen

Pindakaas eet je het liefst op je boterham, als dipsaus voor je banaan of linea recta uit de pot. Eigenlijk gooi je bij voorkeur gewoon een lepel van dit smeersel op je bord waar en wanneer het maar kan, maar dit blijken veel mensen toch niet helemaal te accepteren. De barbaren. Als echte pindakaas fan wil jij alles uit onderstaand rijtje hebben.

Pindakaas koopjes

Voor alle mede-pindakaas-malloten een selectie hebbedingetjes om toe te voegen aan je collectie. Haters zullen zeggen dat het onnodig is. Maar haters weten niet hoe geweldig pindakaas is.

De producten zijn via Amazon te verkrijgen. Zij versturen producten naar Nederland, maar daar betaal je dan helaas wel wat extra geld voor én het duurt natuurlijk even voordat je alles in huis hebt. Maar goed, je weet: alles voor pindakaas.

1. Lange lepel

Oké, een lange lepel is geen pindakaas. Maar deze lange lepel gaat jou mooi wel helpen om dat laatste beetje overblijfsel onderin op te eten. Werkt iets handiger dan je hand erin stoppen.

pindakaas musthave

2. Schraper

In plaats van een lepel kan je ook gewoon dit gekke ding gebruiken. Hij is speciaal gemaakt om elk laatste stukje pindakaas uit je pot te halen. En dat is uiteindelijk toch het doel in je leven.

pindakaas musthave

Honden houden van pindakaas boek

Dit is een typisch gevalletje nooit van gehoord maar moet het hebben. In het boek ‘peanut butter dogs’ staan meer dan 140 foto’s van honden die genieten van pindakaas. Heerlijk.

pindakaas musthave

Kookboek

Om wat variatie te brengen in je pindakaas-leven kwam iemand op het geniale idee dit kookboek uit te brengen. Eet je ook eens iets anders dan een boterham.

pindakaas musthave

Plectrums

Of je gitaar speelt of niet: deze plectrums wil jij in huis halen. Gaat er één kapot? Dan heb je er nog elf over.

pindakaas musthave

Stickers

Stickers voor op je laptop, hoofd of agenda: hebben.

pindakaas musthave

Adventkalender

23 dagen genieten met deze adventskalender van Reese’s. Beetje overpriced, dat moeten we wel toegeven. Maar mocht je nog wat geld overhebben en niet weten waar je het moet laten dan alsjeblieft.

pindakaas musthave

Kaars

Een pot pindakaas ruikt lekker, maar om nu de hele tijd met je neus hierin te hangen? Je hebt wel andere dingen te doen (zoals pindakaas eten). Deze kaars genaamd ‘Peanut Butter Sugar’ is daarom perfect.

pindakaas musthave

Pindakaasmachine

Die blender van je krijgt er binnenkort een broertje bij. Deze pindakaasmachine wordt het pronkstuk van elk feest.

pindakaas musthave

Dunkin’ Donuts heeft een nieuwe naam die super lame is

Bustle

Reageer op artikel:
Pindakaas liefhebbers opgelet – deze hebbedingetje wil je nu in huis halen
Sluiten