Het is officieel – Pippa Middleton is hartstikke zwanger

Pippa Middleton – je weet wel, de zus van hertogin Kate – stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met de steenrijke hedgefund manager James Matthews. Ze beloofde eeuwige trouw aan de miljardair, maar het ziet ernaar uit dat 2018 pas echt hun jaar wordt. Er valt niet meer omheen te draaien: Pippa is zwanger.

Pippa Middleton zwanger

De geruchten gingen al langer, maar het is nu officieel naar buiten gebracht. Pippa is zwanger! Tijdens de French Open werd het koppel hand-in-hand gespot en viel er al geen ontkennen meer aan. Pippa heeft een prachtig, klein babybuikje en ze is niet van plan om haar zwangerschap nog langer te verbergen.

MiddletonMaven on Twitter

Pippa Middleton Matthews is featured in a new column for @waitrose weekend. “Exercising during pregnancy

Het wachten was op bevestiging en de tijd voor Pippa is nu rijp. In een column voor Waitrose Magazine laat ze weten hoe gelukkig ze is dat ze het eerste trimester zonder misselijkheid is doorgekomen. Saillant detail: haar zus Kate had bij haar drie zwangerschappen enorm last van zwangerschapsmisselijkheid (Hyperemesis gravidarum).

“I was lucky to pass the 12 week scan without suffering from morning sickness. That meant I was able to carry on as normal.”

pippa middleton zwanger

De relatie van Pippa en James

De zwangerschap komt voor de familie en vrienden van Pippa en James vast niet als een verrassing. Zij is inmiddels 34 jaar, hij 42. Ze hebben allebei nog geen kindje en de tijd lijkt er nu echt rijp voor. Hierbij een korte tijdlijn van hun relatie:

Ze begonnen met daten in 2012, maar echt serieus was het nog niet. Misschien kwam het door het leeftijdsverschil, misschien door iets anders. Lang duurde het in ieder geval niet. Jaren later vonden ze elkaar weer en was het meteen raak. Aan het begin van 2016 kwamen ze openlijk voor hun relatie uit. Het duurde vervolgens niet lang voordat James op één knie ging. Nog diezelfde zomer zei Pippa ja tegen de enorme verlovingsring van drie ton. De rest is inmiddels geschiedenis.

Wanneer is Pippa Middleton uitgerekend?

Het is niet bekend wanneer Pippa en James hun eerste kindje in hun armen sluiten. Sinds zus Kate lid is van de Britse koninklijke familie is het gezin ontzettend op hun privacy gesteld. Grote kans dat ze deze bijzondere ervaring óók vooral voor zichzelf willen houden. Wordt vervolgd!

Popsugar

Reageer op artikel:
Het is officieel – Pippa Middleton is hartstikke zwanger
Sluiten