Alex Ebbers
Alex Ebbers Food 27 mrt 2018

Kaaslovers opgelet – er bestaat een pizza met 111 soorten kaas

Als het op pizza aankomt kan er wat ons betreft niet genoeg kaas op zitten. Pizza quattro formaggi is dan ook onze go-to pizza als we er weer eens een bestellen. Ben jij ook van de categorie ‘more is more’, hebben we leuk nieuws voor je. Er bestaat nu een pizza met maar liefst 111 soorten kaas.

Guinness World Record

De pizza komt van de hand van een chef in het Berlijnse restaurant Vadoli Pizzeria. Met zijn creatie heeft hij plekje in het Guinness World Record boek bemachtigd. Met de 111 verschillende soorten kaas heeft de pizza de titel ‘Greatest Variety of Cheese on a Pizza’ gekregen. Wat zo’n intense pizza dan weegt? Minder dan je zou verwachten, namelijk maar een halve pond.

Nog een pizza die een plekje in het Guinness World Record boek heeft bemachtigd is de langste pizza ter wereld, die 1,930.39 meter lang is. Heb jij nu ook trek in pizza? Deze minipizza maak je helemaal voor jou alleen.

teen vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kaaslovers opgelet – er bestaat een pizza met 111 soorten kaas
Sluiten