Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 20 jul 2018

Dit plussize model paste niet meer in een kledingstuk en kwam met de perfecte oplossing

Wanneer we ineens niet meer in een kledingstuk passen, zijn we al snel geneigd onszelf hiervan de schuld te geven. Een plussize model besloot de rollen om te draaien en loste het bekende probleem op een creatieve manier op.

Canadees model Joby Bach kwam erachter dat ze niet meer in een body paste. Waar veel vrouwen dan zouden balen dat ze zijn aangekomen, pakte Joby het anders aan. In plaats van de vinger naar zichzelf te wijzen en en zich ‘dik’ te voelen, plaatste ze een foto van zichzelf op Instagram met een creatieve oplossing:

BIG BOOTY PROBLEMS LEFT :well….?I realised the bodysuit is now too small for me. RIGHT: FUCK IT…I CUT THE DAMN BODYSUIT (PROBLEM SOLVED) ? #jobyBach #BigBootyProblems

18.9k Likes, 476 Comments – pow·er·house· (@la_joby) on Instagram: “BIG BOOTY PROBLEMS LEFT :well….?I realised the bodysuit is now too small for me. RIGHT: FUCK…”

Ze knipte gewoon de onderkant van de body af en maakte er een crop top van. In haar caption maakt ze duidelijk dat ze lak heeft aan de te klein geworden body:
“BIG BOOTY PROBLEMS
LEFT :well….?I realised the bodysuit is now too small for me.
RIGHT: FUCK IT…I CUT THE DAMN BODYSUIT
(PROBLEM SOLVED) ?
#jobyBach #BigBootyProblems”

Kunnen we even een rondje van applaus krijgen voor Joby? En laten we dan nu afspreken dat we voortaan allemaal zo met onze kleding-issues omgaan. Want f*ck it, eet gewoon lekker wél die pizza, dat ijsje, drink die gin & tonic en ga gewoon lekker het park in in plaats van de gym. Pas je vervolgens die body niet meer? Dan weet je nu wat je te doen staat.

Dit vind je ook interessant:

Dit plussize model maakte haar eigen variant op de Calvin Klein-campagne

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Dit plussize model paste niet meer in een kledingstuk en kwam met de perfecte oplossing
Sluiten