Gina Koninkx
Gina Koninkx Fashion 25 mei 2018

5 x swimwear voor curvy dames

Voor alle mooie meiden met een maatje meer. In deze bikini’s en badpakken zie jij er va-va-vooooom uit op het strand.

1. Show them what you got

Wauw babe, in dit badpak benadruk jij je schitterende taille en vollere borsten door de diepe V-hals. De transparante stof rond je taille zorgt voor een sexy< look. Wedden dat iedereen naar jou kijkt als je het water uitloopt? Het badpak kun je bestellen bij ASOS en kost €35,99.

2. Sexy streepjes

Badpakken met verticale streepjes kleden af, daardoor gaat de aandacht rechtstreeks naar jouw mooie billen en borsten. Gorgeous girl. Het badpak is van Forever21 en hij kost maar €28,-.

3. Yellow mellow

In deze bikini voel je je sowieso prachtig. De ruches op de bikinitop leiden de aandacht daar jouw curves en die mogen gezien worden. Bovendien is geel dé kleur van dit seizoen. De bikini is van River Island en kost €30,-.

4. Disco doll

In dit snoepige badpak zie jij er adorable uit (net als een unicorn). De pastel kleurtjes staan prachtig bij een zongebruinde huid. Het badpak is van Boohoo en hij kost maar €29,-.

5. Velvet

Sta jij graag in de spotlights? In deze velvet bikini val je sowieso op. Als het zonlicht erop weerkaatst shine jij harder dan de zon. Hij kost €24,- en je kunt hem bestellen bij Boohoo.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 x swimwear voor curvy dames
Sluiten