Het luisteren waard – Dit zijn de podcasts van deze editie van Amsterdam Fashion Week

Amsterdam Fashion Week is deze week begonnen. En hoewel de fashion month er dit jaar anders uitziet dan voorgaande jaren, gebeuren er ook hele leuke dingen. Zo lanceert Amsterdam Fashion Week dit jaar een serie podcasts met inspirerende mensen uit de mode-industrie.

De modeweek wilt jonge, inspirerende professionals een podium geven. Verschillende hosts gaan in gesprek met mensen uit de industrie voor ongeveer veertig minuten per podcast.

1. Love Stories x Vogue

De eerste podcast van Amsterdam Fashion Week wordt gehost door de hoofdredacteur van Vogue, Rinke Tjepkema. In de podcast gaat ze in gesprek met de inspirerende carrièrevrouw Marloes Hoedeman, de oprichter van Love Stories. Je hoort alles over haar carrière en over het merk Love Stories.

2. AFW x Artipoppe

De tweede podcast uit de serie wordt gehost door de eigenaresse van Amsterdam Fashion Week, Danie Bles. Zij gaat in gesprek met Anna van de Bogert, oprichtster van Artipoppe. Danie Bles spreekt met de vrouw achter het babymerk en komt tot interessante inzichten.

3. PATTA x Mehtap Gungormez

De derde podcast van Amsterdam Fashion Week wordt gehost door modejournalist Mehtap Gungormez. Zij gaat in gesprek met de founders van streetwearlabel PATTA over fashion en business.

4. ARTFIX X Bodil x Modelogica

Bregje Lampe, modejournalist en founder van Modelogica gaat in gesprek met Yvette van Caldenborgh, co-founder van ARTFIX. ARTFIX is een inspirerend platform waar gebruikers kunnen leren over kunst.

5. Scotch & Soda x Modelogica

In de laatste podcast van de modeweek gaat Bregje Lampe in gesprek met Marlou van Engelen, creative director bij Scotch & Soda. Het gesprek gaat over de uitdagingen en business in de mode-industrie.

Reageer op artikel:
Het luisteren waard – Dit zijn de podcasts van deze editie van Amsterdam Fashion Week
Sluiten