Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Video 16 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Angst om te poepen in het openbaar? Met bepaalde trucjes zet je je er zo overheen

Je blijft voor het eerst slapen bij je lover, maar ziet nu al op tegen het moment dat je moet poepen. Hoe ga je dat aanpakken? Of wat dacht je van nét in de trein zitten, en je houdt het ineens echt niet meer. Iedereen poept (als het goed is), maar er zijn maar weinig mensen die het overal durven te doen. Why is that?

Sterker nog, vraag eens om je heen in je vriendengroep en je zal merken dat een paar van je vriendinnen trucjes hebben. Ja, echt.

Angst om te poepen

Van de drop & flush (doortrekken zodra je hebt gepoept, en daarna pas vegen) tot een bedje van wc-papier in de pot leggen. Klinkt misschien omslachtig, maar deze trucjes kunnen helpen om je angst om te poepen in het openbaar te overwinnen. Wie weet kan je jezelf er dan op een gegeven moment wel helemaal overheen zetten en overal kakken, wel zo fijn.

Een onderwerp waar we genoeg over kunnen bespreken, dachten wij zo. Perrrrfect voor een nieuwe Girl Talk. De meiden vertellen hun trucs.

Girl Talk

Voor het geval je de eerdere seizoenen van Girl Talk hebt gemist (shame on you): in Girl Talk bespreken we uiteenlopende onderwerpen met een groepje meiden. Dit seizoen zitten je lievelingsmeiden op de bank: Elise, Benthe, Amaka, Michelle, Bruna en NSMBL’s Gina en Tess.

In deze nieuwste aflevering van Girl Talk bespreken Elise en Benthe, Amaka, Michelle en Bruna en Gina en Tess hun poeptechniek en nog veel meer. Waar wacht je nog op?

Psst, moeite met poepen? Na het eten van een van deze tien etenswaren gaat dat een stuk beter.

Meer NSMBL video’s

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Angst om te poepen in het openbaar? Met bepaalde trucjes zet je je er zo overheen
Sluiten