Emma Toussain
Emma Toussain Modetrends 19 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Iedereen wil deze camelkleurige tas hebben: maak kennis met Polène

De meeste trends worden tegenwoordig zo op TikTok gespot. Deze visuele zoekmachine wordt door Gen-Z meer gebruik dan Google en met goed recht: het is stukken handiger en persoonlijker en zo kom je écht te weten wat je geld waard is. De tassen van Polène zijn razend populair en de kans is groot dat je ze al hebt gespot – online of in real life.

Polène is razend populair

De reden dat de tassen van dit Franse merk zo populair zijn – is vrij voor de hand liggend. Zo zijn ze tijdloos, het ontwerp gaat je niet vervelen. Je kunt zo’n tas jaren dragen en het zal niet uit de mode gaan. Daarnaast zijn de tassen niet goedkoop, maar dan ook weer niet Gucci-duur. Het is daarmee een stuk bereikbaarder voor velen en dat terwijl de tas wel van goede kwaliteit is. Goede investering, lijkt ons zo?

TikTokkers reviewen de tassen van het merk massaal:

@angelicasong

Replying to @florence #polene #poleneparis #bagreview #polenecymemini

♬ original sound – Angelica Song

Vooral de Cyme (en Cyme mini) tas uit de collectie is favoriet. Er past ontzettend veel in én je kunt de tas ook nog eens verstellen zodat het ontwerp net een beetje aangepast wordt. Je koopt ‘m voor €380 euro en de miniversie voor €330.

@olikozlenko

my dream bag is fiiinally here!! 🥹🎀✨ #polenecyme #polenecymereview #polene #polenecymeunboxing #polenecymetote

♬ R o c k i n A r o u n d C h r i s t m a s T r e e – phoebe • 90k

Deze tassen komen in verschillende kleuren en maten. De grote is bijvoorbeeld geschikt als werktas (er past een laptop in!) en de kleinere meer als je gaat shoppen, lunchen.. noem het maar op. Als je je sleutels, portemonnee en telefoon maar kunt meenemen. En dat allemaal terwijl je er ook nog eens leuk uitziet.

Ook veel influencers zijn maar wat blij met de tas:

Bekijk de hele Cyme-collectie in deze gallerij:

Over Polène

Polène is lederwarenmerk uit Parijs dat is ontstaan in 2016 door twee broers en een zus. Een echt familiemerk dus. Polène staat bekend om minimalistische en tijdloze designs die een heel groot publiek aanspreken. De tassen zijn zeer herkenbaar en zijn allemaal genummerd: zo vind je ze terug op de website.

Het leer komt uit Italie en Spanje en wordt gebruikt om de typische Polène-designs te maken. Minimalisitsch met organische vormen en creatieve sluitingen. De tassen worden allemaal gemaakt in Ubrique – een gemeente in Spanje.

Ook heeft het merk zeer recent een juwelenlijn gelanceerd: het zijn dus niet enkel en alleen maar tassen wat ze op de markt brengen. De sierraden bekijk je hier.

Disney+ lanceert serie over Cristóbal Balenciaga, één van de grootste modeontwerpers ooit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.