Lobke Killaars
Lobke Killaars Beauty 29 sep 2018

Fake it till you make it – zo denkt iedereen dat jij een pony hebt

Een pony onderhouden kost veel tijd. Een paard ook overigens, maar over die pony hebben we het even niet. We hebben het over die lokken van je. Je wilt dat je haren er goed uitzien, maar hebt geen zin hier uren en uren in te steken. Fake it till you make it zeggen ze weleens. Zo kan je die look ook makkelijk zelf creëren zónder daadwerkelijk een pony te hebben.

Neppe pony

Als je een pony knipt zit je er voor langere tijd aan vast. Iets met verplichtingen en daar geen zin in hebben. Het is eigenlijk heel makkelijk om er zelf een te creëren, dus als je wilt weten hoe het jou staat is dit een mooie eerste stap. Het enige wat je nodig hebt is een elastiek en een hoedje/baret/muts.

Hoe dan?

Pak het elastiek en maak een kleine knot in je haar. Je hoeft maar een relatief klein deel van je haar beet te pakken, de rest mag lekker op zijn plek blijven hangen. Probeer bij het maken van de knot deze zo klein en plat mogelijk te houden, zodat het niet in de weg zit wanneer jij je hoofddeksel op je hoofd plaatst.

Zorg dat niet al het haar van je knot ook echt ín je knot zit. De uiteindes moeten erbuiten hangen, aangezien dit je pony moet voorstellen. Gelukt? Alles wat je nu moet doen is kijken of het uiteinde van het knotje op je voorhoofd valt en het een beetje mooi verspreiden. Zet je hoed op en klaar ben je.

Ben je een pro? Dan heb je niet eens een deksel op je hoofd nodig. Misschien ziet het er allemaal zo natuurlijk uit dat de fakeness niet opvalt. @videkivivi heeft het in ieder geval goed begrepen.

Kinda living for this look i wont lie. #fakebangs #hairstyles

147 Likes, 3 Comments – Mulan (@videkivivi) on Instagram: “Kinda living for this look i wont lie. #fakebangs #hairstyles”

Word je nu heel erg fan van je pony en kan je er geen genoeg van krijgen? Een afspraakje bij de kapper is zo gepland. Knippen die handel.

Van pixie cuts tot lang golvend haar – deze kapsels staan mooi bij iedereen

Elite Daily

Reageer op artikel:
Fake it till you make it – zo denkt iedereen dat jij een pony hebt
Sluiten