Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 3 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

De populairste datingapps van dit moment waar jij zeker weten de liefde van je leven gaat vinden

Het lijkt soms wel alsof iedereen om jou heen de liefde al heeft weten te vinden terwijl jij doelloos op die apps blijft swipen. Tijd voor een nieuwe start, verwijder je gedateerde apps zoals Tinder en Happn want daar ga je hem of haar echt niet meer tegenkomen. De populairste datingapps van 2020 zijn namelijk voorzien van een hele lading nieuwe potentiële matches.

Laat je vriendinnen een kicken nieuwe foto van jezelf maken en bedenk een fierce intro waarin je vooral niet zegt dat je van dansjes doen houdt. Kom op, tijd voor een beetje creativiteit.

De populairste datingapps van 2020

Heb jij Tinder en Happn al vaker uitgespeeld? Tijd voor wat nieuws. Er zijn een aantal nieuwe populaire datingapps op de markt gekomen die jij vandaag nog wil downloaden. Wedden dat jij je aanstaande lover hier tegenkomt?!

1. Hinge

Dit is echt een app voor creatieve jongens en meiden, je komt hier namelijk echt niet weg met een saai profiel. Allereerst moet je een verplicht aantal foto’s toevoegen (handig want zo vis je de catfishes er stukken makkelijker uit). Aan deze foto’s kun je zogeheten prompts toevoegen. Erg grappige teksten die Hinge van tevoren al heeft bedacht. Je kunt kiezen uit een hele lijst van ‘As seen on my moms fridge‘ tot ‘The moment I knew my modelling career was over‘.

Daarnaast moet je ook minimaal drie vragen beantwoorden en deze zijn allesbehalve standaard. Zo kun je onder andere drie feitjes neerzetten waarvan er één onjuist is en twee echt waar. Je komt hier de grappigste teksten bij tegen en handig is ook dat je meteen wat hebt om over te praten.

2. Bumble

Het fijnste aan Bumble is dat wij vrouwen de touwtjes in handen hebben. Als je namelijk een match hebt gevonden in deze datingapp kan alleen de vrouw het gesprek beginnen. Heerlijk. Daar zit wel één grote maar aan, want dat moet wel binnen 24 uur anders is je match weer verdwenen. Wel heel handig als je die match toch niet meer ziet zitten, ben je daar ook meteen weer mooi vanaf. Thank you, next.

3. Inner Circle

Wie in de Randstad woont, heeft de mega grote reclameborden van Inner Circle misschien wel voorbij zien komen. Niet alleen geeft deze app je direct een overzicht van de tofste hotspots in de buurt, het is ook wat exclusiever omdat je alleen op uitnodiging in de Inner Circle kunt komen. Zelf moet je ook weer twee singles uitnodigen zodat je je berichten kunt lezen (of een betaald abonnement aanschaffen). Deze datingapp is wel gericht op de grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

4. Breeze

Hotter dan hot en misschien wel de nieuwste datingapp. Dit is next level daten want je krijgt hier niet de gelegenheid een babbeltje met elkaar te maken. Je krijgt elke 24 uur twee personen te zien (op basis van wat jij zelf hebt ingevuld) en je kunt aangeven of dit niet de persoon is voor jou of dat je er wel een match in ziet. Maar PAS OP: zijn jullie een match? Dan kunnen jullie dus niet chatten maar gaan jullie meteen met elkaar op date. Jullie geven na een match allebei aan wanneer en waar je zou kunnen. Kom je vervolgens niet opdagen? 7,50 euro boete it is.

5. Raya

Raya wordt ook wel de app voor the rich and the famous genoemd. Je komt hier dan (weten we uit eigen ervaring) ook allerlei wereldberoemde sterren tegen. Van Lewis Hamilton tot Channing Tatum – die helaas inmiddels een nieuw liefje heeft. Je komt helaas niet zomaar binnen op deze app. Je wordt door een jury beoordeeld of jij toegang mag krijgen tot dit exclusieve platform. Ach, het is het proberen absoluut waard.

Toch liever op Tinder blijven? Check dan hier wat voor Tindertype je hebt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De populairste datingapps van dit moment waar jij zeker weten de liefde van je leven gaat vinden
Sluiten