Alex Ebbers
Alex Ebbers Home & Interior 22 jan 2018

De populairste Airbnb-huizen in 2017 zijn zó mooi en wij willen er NU heen

Airbnb is een geschenk uit de hemel waar we maar al te graag gebruik van maken. Het mooie aan de dienst is het feit dat je voor even kunt leven als een local.

Sommige Airbnb-huizen zijn werkelijke pareltjes waar we het liefst direct in zouden trekken. En wij zijn niet de enigen. Dit waren het afgelopen jaar de populairste Airbnb-huizen op Instagram.

1. ‘Tye Haus’ in Washington, 143 euro per nacht


Dit huisje in het plaatsje Timber Lane Village in Washington was de meest gelikete Airbnb-bestemming op Instagram. De hut is omringd door bomen en bevindt zich vlakbij een skiresort. Perfect als je houdt van boswandelingen en wintersport.

2. ‘Little Owl Cabin’ in Washington, 193 euro per nacht


Twintig minuutjes verwijderd van Mt. Rainier National Park – ook een skiresort -, staat dit super cute huisje. Ook weer ideaal voor de sportieveling onder ons.

3. ‘Honeymoon House’ in Minnesota, 308 euro per nacht


Gelegen aan het Superior meer in Lutsen, Minnesota, is dit het perfecte huis voor een tripje met familie of vrienden. Kijk dan even naar dat uitzicht!

4. ‘Best Place in the Heart of Downtown Tulum’ in Mexico, 46 euro per nacht


Dit appartement in de Mexicaanse stad Tulum beschikt over een tuin met zwembad. Daarbij bevindt het huis zich ook nog eens zowel vlakbij het cultureel centrum van de stad, als bij het strand. En dat voor een luttele 46 euro per nacht.

5. ‘Secluded Intown Treehouse’ in Atlanta, 316 euro per nacht #1


Wiens droom was het vroeger niet om te slapen in een boomhut? In dit huis in Atlanta komt die droom ein-de-lijk tot werkelijkheid. Kost je een flinke duit, maar dan heb je ook wat.

6. ‘Vondel House’ in Amsterdam, 229 euro per nacht


Yep, ook ons eigen Mokum staat in het lijstje van meest populaire Airbnb-bestemmingen. En niet zonder reden. Wij zouden er een moord voor doen om in een huis vlakbij het Vondelpark te mogen wonen.

7. ‘Secluded Intown Treehouse’ in Atlanta, 316 euro per nacht #2


Yep, dit is weer hetzelfde huisje als nummer vijf. Kijk dan hoe cute dit huisje eruitziet! Geen wonder dat hij twee keer in de top tien voorkomt. Zie je jezelf al wakker worden tussen de fluitende vogeltjes?

8. ‘Charming & cosy Paris apartment’ in Frankrijk, 110 euro per nacht


Veel romantischer dan in dit huisje gaat het waarschijnlijk niet worden. Met een uitzicht op de Sacré-Cœur is dit hét perfecte huis voor een weekendje Paris avec ton amour.

9. ‘Cliff House’ in Australië, 269 euro per nacht


Volgens de recensies kun je vanuit het raam dolfijnen en walvissen zien zwemmen. Need we say more? Kan iemand effe een enkeltje Australië voor ons boeken? Bedankt en tot nooit meer ziens.

10. ‘Prime 3 Storey Cape Town Penthouse’ in Kaapstad, 137 euro per nacht


Ho-ly smokes. Dat uitzicht?!?! En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het huis ook nog eens een dakterras. Jongens, wat doen we hier nog?

airbnb

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De populairste Airbnb-huizen in 2017 zijn zó mooi en wij willen er NU heen
Sluiten