Halloween komt vroeg dit jaar want rapper Post Malone is vervloekt

Het is 1 oktober en het eerste horrorverhaal hebben we al voor je gevonden. Rapper Post Malone wordt, als je het ons vraagt, zo goed als achtervolgd door een demoon. En nee, dit verhaal zuigen we helaas niet uit onze duim.

Post Malone is vervloekt

Tijdens de hele maand oktober willen we natuurlijk alle horrorverhalen horen die er maar zijn. Toch hoeven we nu geen eng kampvuur-verhaal te verzinnen, want Post Malone geeft ons al kippenvel. Dus ga er even voor zitten, doe de lampen uit en lees dit té enge nieuwtje over de rapper.

Hoe het is begonnen

TMZ postte laatst een video uit juni waarin we rapper Post Malone en paranormaal onderzoeker Zak Bagans zien. Zak produceert het programma ‘Ghost Adventures’ en nam Post Malone mee naar een kamer in het ‘Haunted Museum of Las Vegas’ waar het ‘meest bezeten object ooit’ staat.

In deze ruimte staat het bekende object genaamd de Dybbuk box. Mocht deze naam je bekend voorkomen, dat komt doordat het object de inspiratiebron is geweest voor de mega enge Canadese film ‘The Possession’. Wat doe je als je voor deze belachelijk enge doos staat? Je raakt het aan. Tenminste, als je Zak Bagans bent.

In de video, gepost door TMZ, zien we een hele zenuwachtige Post die aan zijn lichaamshouding te zien hoogstwaarschijnlijk uit de ruimte wilt gaan (DUH). We zien dat Zak de bezeten doos aanraakt en dat Post Malone zijn schouder tegelijkertijd aanraakt. Vervolgens rennen de twee weg.

Bijna-doodervaringen

Het lijkt de domste beslissing ooit te zijn geweest dat Post indirect in contact is gekomen met de Dybbuk doos, want hij gaat super slecht. En dan bedoelen we ook écht super slecht. Hij heeft sindsdien namelijk drie bijna-doodervaringen gehad met een hoog ‘Final Destination’ gehalte. We zetten ze even op een rijtje voor je.

Noodlanding vliegtuig

Op 21 augustus moest het privévlietuig van Post een noodlanding maken omdat twee banden van het toestel op magische wijze ontploften tijdens het opstijgen. Hoe dit kon gebeuren, is nog steeds niet duidelijk. Experts zeggen dat ze alles goed hebben gedaan en dat er geen vuiltje aan de lucht was toen ze zouden vertrekken.

Beerbongs & Bentleys on Twitter

i landed guys. thank you for your prayers. can’t believe how many people wished death on me on this website. fuck you. but not today

Post leek al snel bijgekomen te zijn van de schrik, maar het is op z’n zachtst gezegd toch nogal raar dat dit is gebeurd. Editor van Flying magazine, Rob Mark, zegt: “When they said they lost two tires on takeoff I immediately thought, ‘Well, that’s strange that they both blew out.'”

Gewapende inbraak

Alsof dat niet al de schrik van z’n leven moet zijn geweest, bleef het daar niet bij. Op 1 september stormden drie bewapende criminelen het voormalige huis van de rapper binnen. De drie engerds jatten duizenden dollars aan spullen en schreeuwden constant: “Where’s Post Malone?!”

Het was wel duidelijk dat het de bedoeling was om achter Post te gaan, maar gelukkig voor hem woont hij niet meer in het huis. Toeval? We weten het niet.

Heftig auto-ongeluk

Als je denkt dat we er zijn, nope. Op 7 september belandde de Amerikaanse rapper in een heftig auto-ongeluk. Zijn Rolls-Royce is bijna niet meer de herkennen nadat deze is aangereden door een Kia. De andere auto en Posts auto reden tegen elkaar en stopten pas nadat ze tegen een hek aan knalden.

Gek genoeg is er niemand gewond geraakt, maar het scheelde maar een haar. Niemand was onder de invloed en Post reed zelf niet. De rapper had op dat moment ook wel door dat hij de dood in een mega korte periode meerdere malen is ontsnapt en zette het op Twitter.

Beerbongs & Bentleys on Twitter

god must hate me lol

Is post vervloekt?

Volgens TMZ is paranormaal onderzoeker Zak van mening dat het contact met de Dybbuk doos een vloek in stand heeft gezet. We weten het niet, maar heel erg toevallig is het wel. Het schijnt zo te zijn dat iedereen die ooit in contact is gekomen met het object, enkele maanden daarna is overleden. Laten we hopen dat het allemaal gewoon toeval is.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De trailer van The Haunting of Hill House kun je nu zien en is DOODENG

Iheartradio

Reageer op artikel:
Halloween komt vroeg dit jaar want rapper Post Malone is vervloekt
Sluiten