Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 4 sep 2018

De première van Lady Gaga’s film verliep niet zo soepel als gehoopt

De film A Star Is Born waarin Lady Gaga en Bradley Cooper een hoofdrol spelen is afgelopen vrijdag in première gegaan tijdens het Venice Film Festival. Dit verliep niet helemaal vlekkeloos.

Blikseminslag tijdens de première

Ten eerste was er de blikseminslag. Tijdens de film werd het theater getroffen door de bliksem, wat ervoor zorgde dat de film voor twintig minuten stillag. Geen paniek, er raakte niemand gewond. Het was hooguit even schrikken voor de bezoekers.

Nick Vivarelli on Twitter

Lady Gaga during unexpected break in Star is Born premiere. Screen went black more than 10 minutes ago….

En verder gebeurde dit

Verder was er – en dit vinden we stiekem grappiger dan we toe willen geven – een bijzonder besluit gemaakt omtrent het naambordje van Lady Gaga tijdens de persconferentie van de film. In plaats van de voorletter en achternaam van haar echte naam op het bordje te plaatsen (zoals normaal wordt gedaan), is er gekozen voor haar artiestennaam. Bradley Coopers naam werd logischerwijs afgekort naar B. Cooper, dus wat gebeurt er dan met Lady Gaga? Inderdaad. Het internet had het niet meer en verschillende twitteraars kwamen met hilarische variaties op Lady Gaga’s naambordje.

Prufrock451 on Twitter

@tarantallegra @briantruitt “Q. Elizabeth

Chris Turner on Twitter

T. Rock @TheRock https://t.co/KsGRUSyOZL

Jon Larkin on Twitter

@tarantallegra P Diddy! Oh. Hang on.

Johvan Calvo on Twitter

@tarantallegra @villanseve They missed an opportunity, they could have put “Lady G

BIG TIME CRIMES on Twitter

@tarantallegra Lieutenant gaga


Hoogstwaarschijnlijk heeft het Venice Film Festival er uit respect voor Lady Gaga bewust voor gekozen haar artiestennaam te gebruiken in plaats van haar echte naam, Stefani Germanotta. Toch kunnen we een grinnik niet onderdrukken. L. Gaga it is.

Teen Vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De première van Lady Gaga’s film verliep niet zo soepel als gehoopt
Sluiten