Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 15 feb 2019

De nieuwe beelden van de spin-off van Pretty Little Liars beloven heel veel goeds

We wisten natuurlijk al dat er een spin-off komt van de serie Pretty Little Liars. Goed nieuws voor alle fans want er zijn weer nieuwe beelden opgedoken.

Pretty Little Liars spin-off

We moeten nog even geduld hebben tot we ‘Pretty Little Liars: The Perfectionists’ kunnen kijken. Toch zorgen de makers van de show er wel steeds voor dat we geïnteresseerd blijven met nieuwe, spannende beelden.

Er is namelijk een nieuwe promo uitgebracht. Hierin zien we de deels nieuwe cast van de serie een voor een voorbijkomen, met daaronder duistere muziek en iemand die ‘somebody’s watching me’ zingt. Naast de personages zien we aan het eind ook nog een in zwart gekleed figuur onder een paraplu staan. Creepy is een understatement.

Het verhaal

De nieuwe serie is een spin-off die gebaseerd is op de boekenreeks van schrijfster Sara Shepard. De serie speelt zich niet af in Rosewood, maar in Beacon Hights, een dorpje waar geen vuiltje aan de lucht lijkt te zijn. Toch ligt de werkelijkheid wel even anders.

Net zoals in de originele ‘Pretty Little Liars’ draait de spin-off om vijf meiden die betrokken raken bij een moord. Het is niet duidelijk wie de moord gepleegd heeft, maar de beelden doen vermoeden dat misschien de ‘Red Coat’ er iets mee te maken heeft.

Sasha Pieterse en Janel Parrish keren gelukkig weer terug in de serie als Alison DiLaurentis en Mona Vanderwaal, maar voor de rest is de cast helemaal nieuw.

We moeten nog eventjes geduld hebben want de serie verschijnt 20 maart in Amerika op tv. Wanneer en of de serie ook in Nederland te zien gaat zijn, is nog niet bekend. Gelukkig hebben we het internet nog.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Netflix komt wederom met een huiveringwekkende nieuwe serie

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De nieuwe beelden van de spin-off van Pretty Little Liars beloven heel veel goeds
Sluiten