Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 20 mei 2019

Huh?! Deze PrettyLittleThing-bikini is niet geschikt voor in het water

Iedereen heeft weleens een aankoop gedaan waarvan je achteraf denkt ‘meh’. Soms is een item te klein, blijkt de kleur anders, of – in het geval van ene Alisha – blijkt een bikini van £60 niet geschikt te zijn voor in het water.

Op Twitter plaatste Alisha een screenshot van een gesprek tussen haar en het kledingmerk PrettyLittleThing. In het gesprek zegt ze blij te zijn met haar nieuwe bikini, maar zich af te vragen waarom deze telkens blijft afgeven wanneer ze het water ingaat. Het antwoord van PrettyLittleThing? De bikini is niet gemaakt voor in het water. Jep. De vrouw heeft £60 uitgegeven aan zwemkleding waarmee je niet kunt zwemmen.

Alisha on Twitter

Be cautious when buying SWIMwear from @OfficialPLT this summer because it’s only for “poolside posing” and they’ll still charge you £60 a set, absolutely laughable

Reacties van anderen

Omdat het natuurlijk te gestoord voor woorden is dat er überhaupt bikini’s gemaakt worden die uitsluitend geschikt zijn voor ‘poolside posing’, kreeg Alisha binnen no-time duizenden reacties op haar tweet.

❤️ on Twitter

@Princrastinate @OfficialPLT POOLSIDE POSING lmaaoooo so they’re making swimwear strictly for IG models now? ???

brianneⓋ on Twitter

@Princrastinate @OfficialPLT_CS and also it only says “color may transfer” but I would say that the amount of dye that leaked from it is more than just “transferring” lol

Formula 1 is back. Don’t talk to me on Twitter

@kats___ @Princrastinate @chloeroles @OfficialPLT Wash it and then wear it again ??‍♂️. What’s the issue?

Renée on Twitter

@Princrastinate @OfficialPLT Had the exact same issue, atleast you didn’t look like you wet yourself in the middle of Marbella ?????I want compensation too

Reactie van PrettyLittleThing

Gelukkig krijgt Alisha gewoon haar geld terug en daar bovenop nog een kortingscode.

Alisha on Twitter

☺️ thanks all


Het is overigens niet de eerste keer dat PrettyLittleThing de mist ingaat. Onlangs sjoemelde het merk met etiketten uit goedkopere kleding, wat uiteraard ook meteen viral ging op Twitter.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Huh?! Deze PrettyLittleThing-bikini is niet geschikt voor in het water
Sluiten