Primark komt met een bruidscollectie en hij is stiekem niet alleen leuk voor bruiden

Alex Ebbers 13 feb 2018 Fashion

Lekker nieuws voor bruiden met beperkt budget: Primark komt met een speciale bruidscollectie. En de items zijn werkelijk te schattig voor woorden – stiekem ook als je niet gaat trouwen.

Primark bruidscollectie

De collectie bestaat uit zo. veel. leuks. Ondergoed, schoenen, sieraden, maar ook pyjama’s, slippers, buttons en leuke hebbedingetjes. En het beste: de collectie is stiekem extra leuk voor bruidsmeisjes.
primark bruidscollectie

primark bruidscollectie Kijk bijvoorbeeld even naar die slippers met ‘Team Bride’ erop en dat ‘Tribe’ badpak, die wil je toch gewoon meteen hebben? Oké, er zit ook een hoop tussen wat we zelf niet zo snel aan zouden trekken (of op zouden zetten), maar hey, er is voor ieder wat wils.primark bruidscollectie

primark bruidscollectieprimark bruidscollectie primark bruidscollectie

primark bruidscollectie

En de jurk dan?

Helaas, de collectie bevat geen trouwjurk, maar dat mag wat ons betreft de pret niet drukken. Misschien komt ‘ie er in een volgende collectie nog, misschien niet. Hoe dan ook, we vinden de spulletjes in deze collectie al heel leuk. En ben jij nou het type bruid dat comfort belangrijk vind? Dan zijn de bruidssneakers van Keds misschien wel iets voor jou.

cosmopolitan

Reageer op artikel:
Primark komt met een bruidscollectie en hij is stiekem niet alleen leuk voor bruiden
Sluiten