Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 5 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Deze Primark foundation zou DE dupe van Estée Lauders Double Wear foundation zijn

Als er één ding is waar wij heel blij van worden, is het een goede dupe en Primark is daar behoorlijk mee aan het vlammen de laatste tijd. Nu blijkt weer dat hun ‘Longwear Ultimate Matte’ foundation behoorlijk lijkt op Estée Lauders Double Wear foundation.

Longwear Ultimate Matte versus Double Wear

We durven te zeggen dat de Double Wear foundation van Estee Lauder, één van de meest populaire foundations ter wereld is. En dat is natuurlijk niet zonder reden. De foundation brengt mooi aan en blijft lang zitten, maar er hangt ook een flink prijskaartje aan.


De foundation van Primark zou daar het antwoord op zijn. Volgens verschillende beautybloggers lijkt hij behoorlijk op de Double Wear foundation. En dat voor maar omgerekend zo’n 5,50 euro, waar de Double Wear van Estée Lauder bijna vijftig euro kost. Da’s een flink verschil in prijs.


Hoewel de Primark foundation bijna gelijk is aan die van Estée Lauder, blijkt hij toch niet helemaal hetzelfde. Zo zou er flink meer product nodig zijn om tot dezelfde dekking te komen, en blijft hij niet zo lang zitten als de Double Wear. Een exacte dupe is het dus niet, maar voor dat geld kun je eigenlijk ook niet anders verwachten. Voor beautyliefhebbers met een beperkt budget is het dus een ideale uitkomst, maar verwacht geen wonderen.

cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze Primark foundation zou DE dupe van Estée Lauders Double Wear foundation zijn
Sluiten