Alex Ebbers
Alex Ebbers Home & Interior 10 jul 2018

Met de nieuwe Primark Friends-collectie bouw je je eigen huis om tot Central Perk

Het is alweer een tijdje terug dat we schreven over Primarks enorm leuke Unicorn homeware-collectie, maar het budgetpaleis is terug. En hoe. Met de nieuwe Primark Friends-collectie bouw je je huis om tot een levensechte versie van Central Perk.

Primark Friends-collectie

De collectie bevat zo’n beetje alles wat je nodig hebt om je volledige huis om te toveren tot een Friends-paradijsje. Denk Central Perk-kopjes, Friends-kussens, dekbedovertrekken, een lightbox en zelfs Friends-sokken. En zoals je van Primark gewend bent, is alles hartstikke betaalbaar. Prijzen variëren van €2,50 voor een paar sokken tot €20,- voor een dekbedovertrek.
Wanneer de collectie precies verkrijgbaar zal zijn is ons nog niet bekend, maar we weten wel dát hij in Nederlandse filialen komt te liggen. We zetten een aantal leuke items op een rijtje die wij sowieso gaan scoren.
Primark Friends-collectie Primark Friends-collectie Primark Friends-collectie Primark Friends-collectie Primark Friends-collectie Primark Friends-collectie Primark Friends-collectie Primark Friends-collectie Primark Friends-collectie Primark Friends-collectie Primark Friends-collectie Primark Friends-collectie Primark Friends-collectie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Met de nieuwe Primark Friends-collectie bouw je je eigen huis om tot Central Perk
Sluiten